«K» όπως λέμε Κεραμεικός

Μοντέρνοι μεζέδες και παλιά δαντέλα σε μια γειτονιά που χτίζει τα τελευταία χρόνια τη δική της παρεΐστικη κουλτούρα.

«K» όπως λέμε Κεραμεικός

Μοντέρνοι μεζέδες και παλιά δαντέλα συναντιούνται στο «Κ», το οποίο κάνει αυτό το καλοκαίρι τα πρώτα του βήματα σε μια γειτονιά που χτίζει τα τελευταία χρόνια τη δική της παρεΐστικη κουλτούρα. Εκτός από μια σάλα, που είναι ντυμένη με έπιπλα και μικροαντικείμενα από παλαιοπωλεία, το νέο στέκι έχει μια πολύχρωμη πίσω αυλή. Το φαγητό έχει στόχο να είναι προσιτό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο κι έτσι, διατρέχοντας το μενού, είναι αρκετά εκείνα τα πιάτα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον: από φέτα με πέστο ρίγανης και κρέμα ντομάτας ή καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με σαλάμι Λευκάδος μέχρι πανσέτα ψητή με λάχανο και ξινόμηλο σε ψωμάκι μπέργκερ και από εκεί σε μπακαλιαρομπουκιές με πουρέ παντζαριού και πατατοσαλάτα ή σιουφιχτά με μπολονέζ φρέσκου τόνου. Ως μεζεδοπωλείο θα σου συστηθεί, αλλά δεν θα σου πει όχι κι αν καθίσεις για μια μπίρα ή ένα ποτό. Περισσότερα μόλις το γνωρίσουμε καλύτερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.