Η παραδοσιακή πλευρά του «Tudor Hall» σ’ ένα μενού

Στην ειδική κάρτα Greek Bites, που «τρέχει» μέχρι τα μέσα του μήνα στο εστιατόριο του «King George», οι πατροπαράδοτες γεύσεις της Ελλάδας έχουν την τιμητική τους.

Η παραδοσιακή πλευρά του «Tudor Hall» σ’ ένα μενού

Στην ειδική κάρτα Greek Bites, που «τρέχει» μέχρι τα μέσα του μήνα στο εστιατόριο του «King George», οι πατροπαράδοτες γεύσεις της Ελλάδας έχουν την τιμητική τους.

Η παραδοσιακή πλευρά του «Tudor Hall» σ’ ένα μενού - εικόνα 1
Αρνίσιες μπουκιές με μπούκοβο και σπιτικές πίτες

Η κουζίνα του χρυσοσκουφάτου εστιατορίου του «King George» είναι εκφραστική, δημιουργική, με θαυμαστή λεπτότητα και άρτια τεχνική. Και, κυρίως, βαθιά ελληνική. Το νέο θεματικό μενού του ταλαντούχου σεφ του «Tudor Hall» Αλέξανδρου Κοσκινά, το οποίο τιτλοφορείται Greek bites και σερβίρεται μεσημέρι και βράδυ μέχρι τις 15/7, πατάει γερά στις παραδόσεις της Ελλάδας, κι είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε τους κολοκυθοκεφτέδες στα καλύτερά τους, συνεχίζοντας με αρνίσιες μπουκιές με μπούκοβο και σπιτικές πίτες ή μοσχαρίσια κεφτεδάκια με χυλοπίτες και σπετσερικό (μια πινελιά της κερκυραϊκής καταγωγής του) ή, αν προτιμήσετε θαλασσινή ρότα, τηγανητούς ψαροκεφτέδες με λευκή ταραμοσαλάτα και πίκλες κρεμμυδιού και γιουβαρλάκια ροφού και γαρίδας με ρύζι και λαχανικά αβγολέμονο.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.