Στην ειδική κάρτα Greek Bites, που «τρέχει» μέχρι τα μέσα του μήνα στο εστιατόριο του «King George», οι πατροπαράδοτες γεύσεις της Ελλάδας έχουν την τιμητική τους.
Η κουζίνα του χρυσοσκουφάτου εστιατορίου του «King George» είναι εκφραστική, δημιουργική, με θαυμαστή λεπτότητα και άρτια τεχνική. Και, κυρίως, βαθιά ελληνική. Το νέο θεματικό μενού του ταλαντούχου σεφ του «Tudor Hall» Αλέξανδρου Κοσκινά, το οποίο τιτλοφορείται Greek bites και σερβίρεται μεσημέρι και βράδυ μέχρι τις 15/7, πατάει γερά στις παραδόσεις της Ελλάδας, κι είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε τους κολοκυθοκεφτέδες στα καλύτερά τους, συνεχίζοντας με αρνίσιες μπουκιές με μπούκοβο και σπιτικές πίτες ή μοσχαρίσια κεφτεδάκια με χυλοπίτες και σπετσερικό (μια πινελιά της κερκυραϊκής καταγωγής του) ή, αν προτιμήσετε θαλασσινή ρότα, τηγανητούς ψαροκεφτέδες με λευκή ταραμοσαλάτα και πίκλες κρεμμυδιού και γιουβαρλάκια ροφού και γαρίδας με ρύζι και λαχανικά αβγολέμονο.