TGI Fridays™ | Και αυτό το καλοκαίρι κάθε μέρα είναι Παρασκευή

Όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένουν fashionably classic και μας φτιάχνουν τη μέρα.

TGI Fridays™ | Και αυτό το καλοκαίρι κάθε μέρα είναι Παρασκευή

Healthy bites για μια στάση μετά τα ψώνια, εξωτικά­ κοκτέιλ για after office ποτό με φίλους, λαχταριστά­ δείπνα υψηλής διατροφικής αξίας και ακόμη πιο υψηλής γευστικής απόλαυσης. Με νέα, πρωτότυπα­ πιάτα δίπλα στα διαχρονικά bestsellers, αυθεντική­ αμερικάνικη ατμόσφαιρα στους δροσερούς funky χώρους τους και πάντα κεφάτο προσωπικό, τα TGI Fridays™ είναι από εκείνες τις λίγες σταθερές αξίες στην πόλη, που όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένουν fashionably classic και μας φτιάχνουν τη μέρα.

TGI Fridays™ | Και αυτό το καλοκαίρι κάθε μέρα είναι Παρασκευή - εικόνα 1

Νέα πιάτα, όπως το Latin Roasted Chicken, ένα πεντανόστιμο, καυτερό και τραγανό κοτόπουλο, με μεξικάνικη σάλτσα και δροσερό ανθότυρο, συνοδεύουν ιδανικά μια παγωμένη μπίρα ή μια γλυκοπικάντικη Margarita. Υλικά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως η κινόα και το κέιλ, πρωταγωνιστούν στις νέες γευστικές προτάσεις σε πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως η δροσερή Strawberry and Kale Mix Salad και το απολαυστικό Steak Bowl, ενώ όσοι κρατάτε πάντα έξτρα χώρο για γλυκό, το Spiked Espresso Brownie με σπιτικό brownie και Kalhua sauce θα σας αποζημιώσει!

TGI Fridays™ | Και αυτό το καλοκαίρι κάθε μέρα είναι Παρασκευή - εικόνα 2

Τα δροσερά και καλοφτιαγ­μένα κοκτέιλ συμπληρώνουν ιδανικά κάθε γεύμα και μας μεταφέρουν στους πιο εξωτικούς προορισμούς από την πρώτη γουλιά. Η επιλογή είναι δική σου: Μεξικό με μια Spicy Pineapple Margarita ή Κούβα με ένα Carribean Rum Punch; Από την Κηφισιά και τους Αμπελόκηπους στο Κολωνάκι, στη Γλυφάδα, στον Άγιο Δημήτριο και στη Μαρίνα Φλοίσβου, τα δροσερά all day spots των TGI Fridays™ είναι τα δικά μας αγαπημένα νησιά μέσα στην πόλη, εκεί όπου κάθε μέρα είναι Παρασκευή!

Κολοκοτρώνη 35, Κηφισιά, 2106233947 / Λαζαράκη 43, Γλυφάδα, 2108982608 / Λεωφ. Κηφισίας και Λεωφ. Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι, 2106475417 / Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι, 2107227721 / Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο, 2109858090 / Λεωφ. Βουλιαγμένης 276 (Athens Metro Mall), Άγιος Δημήτριος, 2109717223 / www.fridays.gr

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.