Ελληνική κουζίνα στο ομορφότερο καλοκαιρινό σκηνικό

Βραβευμένα γκουρμέ πιάτα με την υπογραφή του Γιάννη Μπαξεβάνη και εμπνευσμένα κοκτέιλ σε περιμένουν πλάι στα κύματα της Γλυφάδας.

Ελληνική κουζίνα στο ομορφότερο καλοκαιρινό σκηνικό

Το setting μαγικό. Ένα από τα ομορφότερα καλοκαιρινά locations της αττικής ριβιέρας με άπλετη θέα στον Σαρωνικό. Οι γεύσεις αξέχαστες. Ο,τι πιο κοντά στο ελληνικό soul food, με τη νοστιμιά της αυθεντικότητας και των πιο εκλεκτών τοπικών ελληνικών προϊόντων από τον πρωτεργάτη της «γαλανόλευκης» γαστρονομικής επανάστασης, Γιάννη Μπαξεβάνη (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018).

Ελληνική κουζίνα στο ομορφότερο καλοκαιρινό σκηνικό - εικόνα 1

Η μπάρα, σε επιμέλεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου και με την Όλγα Χλέτσου επικεφαλής, είναι άκρως δημιουργική, όπως αποδεικνύει και η βράβευση στα Αθηνόραμα Bar Awards. Η ατμόσφαιρα, feelgood και κοσμοπολίτικη, με τα custom made έπιπλα, τα vintage φωτιστικά και τα εξωτικά φυτά να σε τυλίγουν με αύρα χαλαρής αρχοντιάς, τις μουσικές να σε ταξιδεύουν και τον ωραίο κόσμο να συμπληρώνει το δυναμικό κάδρο. Με τέτοιο ασυναγώνιστο παζλ δεν είναι τυχαίο ότι το «Ark» έχει εξελιχτεί σε έναν από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς all day προορισμούς για σοφιστικέ φαγητό, ποτό και lounging.

Ελληνική κουζίνα στο ομορφότερο καλοκαιρινό σκηνικό - εικόνα 2

Και φέτος θα δώσουμε εδώ τα ραντεβού μας για καφέ και κυριακάτικο brunch, κοκτέιλ με προσωπικότητα, καθώς το ηλιοβασίλεμα βάφει πορτοκαλιά τη θάλασσα, και πιάτα που τιμούν τις διαλεχτές πρώτες ύλες, με τον ξυλόφουρνο-σήμα κατατεθέν του Μπαξεβάνη να δίνει ρέστα σε λιχουδιές όπως το ψάρι γεμιστό με αρωματικά χόρτα. Ξεχωριστή εμπειρία το πριβέ Chef’s Table, όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για σας και την παρέα σας και να έχετε την αποκλειστική φροντίδα του σεφ.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.