Το setting μαγικό. Ένα από τα ομορφότερα καλοκαιρινά locations της αττικής ριβιέρας με άπλετη θέα στον Σαρωνικό. Οι γεύσεις αξέχαστες. Ο,τι πιο κοντά στο ελληνικό soul food, με τη νοστιμιά της αυθεντικότητας και των πιο εκλεκτών τοπικών ελληνικών προϊόντων από τον πρωτεργάτη της «γαλανόλευκης» γαστρονομικής επανάστασης, Γιάννη Μπαξεβάνη (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018).
Η μπάρα, σε επιμέλεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου και με την Όλγα Χλέτσου επικεφαλής, είναι άκρως δημιουργική, όπως αποδεικνύει και η βράβευση στα Αθηνόραμα Bar Awards. Η ατμόσφαιρα, feelgood και κοσμοπολίτικη, με τα custom made έπιπλα, τα vintage φωτιστικά και τα εξωτικά φυτά να σε τυλίγουν με αύρα χαλαρής αρχοντιάς, τις μουσικές να σε ταξιδεύουν και τον ωραίο κόσμο να συμπληρώνει το δυναμικό κάδρο. Με τέτοιο ασυναγώνιστο παζλ δεν είναι τυχαίο ότι το «Ark» έχει εξελιχτεί σε έναν από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς all day προορισμούς για σοφιστικέ φαγητό, ποτό και lounging.
Και φέτος θα δώσουμε εδώ τα ραντεβού μας για καφέ και κυριακάτικο brunch, κοκτέιλ με προσωπικότητα, καθώς το ηλιοβασίλεμα βάφει πορτοκαλιά τη θάλασσα, και πιάτα που τιμούν τις διαλεχτές πρώτες ύλες, με τον ξυλόφουρνο-σήμα κατατεθέν του Μπαξεβάνη να δίνει ρέστα σε λιχουδιές όπως το ψάρι γεμιστό με αρωματικά χόρτα. Ξεχωριστή εμπειρία το πριβέ Chef’s Table, όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για σας και την παρέα σας και να έχετε την αποκλειστική φροντίδα του σεφ.