Ένα νέος πολυχώρος με το κρέας στο επίκεντρο

Το «Aventador Prime Meat House» που μόλις άνοιξε στα Μελίσσια, παίζει σε πολλά ταμπλό.

Ένα νέος πολυχώρος με το κρέας στο επίκεντρο

Το «Aventador Prime Meat House» που μόλις άνοιξε στα Μελίσσια, παίζει σε πολλά ταμπλό.

Ένα νέος πολυχώρος με το κρέας στο επίκεντρο - εικόνα 1

Πλούσιος σε προτάσεις ο σύγχρονος πολυχώρος που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα στη Λεωφόρο Πεντέλης. Δραστήριο από το πρωί, το «Aventador Prime Meat House» προτείνει φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ των Handpickers Coffee roasters, ροφήματα και σνακ στο «Coffee Gi». Η συνέχεια γράφεται σε κρεατικό τερέν στο εστιατόριο «Τhe Cellar Hοuse», με οσομπούκο μοσχίδας στην κατσαρόλα με οσπριάδα, παραδοσιακά ζυμαρικά βουτύρου με guanciale, βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, σπαλαμπριζόλα από ισπανική Rubia Gallega και Kobe beef. Το μενού που επιμελείται ο έμπειρος σεφ Γιάννης Στανίτσας, αξιοποιώντας διαφορετικές κοπές/σιτέματα και συνδυάζοντας ελληνικά και μεσογειακά στοιχεία, κάνει διαδρομές μεταξύ κατσαρόλας, rotisserie και ξυλόφουρνου. Το concept συμπληρώνει το κρεοπωλείο-delicatessen «Φάρμα Κατερίνα», απ’ όπου μπορείς να προμηθευτείς κρεατικά για το σπίτι – αν το επιθυμείτε, μάλιστα, τα ψήνουν επιτόπου στη γωνιά «Real Grill». Από ό,τι μάθαμε ετοιμάζεται και το roof top του χώρου, που θα συνδυάζει φαγητό κι ιδιαίτερα κοκτέιλ.

Λεωφ. Πεντέλης 125, Μελίσσια, 2182189436-8.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.