Ο τριάστερος Τhomas Bühner για δύο βραδιές στη «Σπονδή»

Ένα πολύ ενδιαφέρον τετ α τετ με την avant-garde κουζίνα ενός κορυφαίου Γερμανού σεφ μας επιφυλάσσει το εστιατόριο του Παγκρατίου.

Ο τριάστερος Τhomas Bühner για δύο βραδιές στη «Σπονδή»

Ένα πολύ ενδιαφέρον τετ α τετ με την avant-garde κουζίνα ενός κορυφαίου Γερμανού σεφ μας επιφυλάσσει στις 10 και 11/2 το εστιατόριο του Παγκρατίου.

Ο τριάστερος Τhomas Bühner για δύο βραδιές στη «Σπονδή» - εικόνα 1

Από το βορειοδυτικό κομμάτι της Γερμανίας έρχεται ο επόμενος καλεσμένος της «Σπονδής». Ο Thomas Bühner, επικεφαλής του εστιατορίου «La Vie» στο Osnabrück, ο οποίος έχει κερδίσει από το 2012 μια θέση στο team των στεφανωμένων με τρία αστέρια Μichelin σεφ του πλανήτη, θα βρεθεί για δυο ημέρες στην Αθήνα. Wagyu ξηρής ωρίμανσης τριάντα ημερών με κονσομέ από μπακαλιάρο, χταπόδι με σάλτσα αγριόχοιρου, κίμτσι και μήλο, αφρός πατάτας με παγωτό κολοκύθα-κάρι και περιστέρι étouffée με καπνό κέδρου και καραμελωμένο χυμό κολοκύθας είναι κάποιες από τις «συνθέσεις» που θα σερβιριστούν στις 10 και 11/2 στο εστιατόριο του Παγκρατίου, αντανακλώντας την προσωπική φιλοσοφία του Bühner.

Ο τριάστερος Τhomas Bühner για δύο βραδιές στη «Σπονδή» - εικόνα 2

Το «συνθέσεις» δεν το λέω τυχαία^ ο ίδιος παρομοιάζει τα πιάτα του με μουσικά όργανα: «άλλοτε ακούγεται το βιολί, άλλοτε ένα όμποε, αλλά τα δυνατά συναισθήματα βγαίνουν στο κρεσέντο όταν παίζει όλη η ορχήστρα». Το ειδικό μενού των δύο βραδιών προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των € 120, στo πλαίσιο τoυ φετινού Dine Athens. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, όποτε όσοι ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε καλύτερα μια εξαιρετικά αρμονική, σοφιστικέ κουζίνα που αν αγαπά κάτι περισσότερο από όλα, είναι η καθαρότητα των φυσικών αρωμάτων, θα πρέπει να βιαστείτε. Κρατήσεις στο 2107520658.

Ο τριάστερος Τhomas Bühner για δύο βραδιές στη «Σπονδή» - εικόνα 3

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.