Πέντε κρασιά του Κτήματος Σκούρα στο ποτήρι

Πρωταγωνιστούν στην πρώτη βραδιά παντρέματος φαγητού και ποτού της νέας χρονιάς στο «Chefi the Restaurant».

Πέντε κρασιά του Κτήματος Σκούρα στο ποτήρι

Πρωταγωνιστώντας στις δύο πρώτες βραδιές παντρέματος φαγητού και ποτού της νέας χρονιάς, την Τετάρτη 24/1, και την Πέμπτη 25/1, πέντε κρασιά του οινοποιείου του Γιώργου Σκούρα στο Μαλανδρένι Άργους κάνουν οινικό ποδαρικό στο «Chefi the Restaurant». Στο σύγχρονο εστιατόριο του Χαλανδρίου τα Μοσχοφίλερο 2017, Viognier Cuvee Larsinos 2016, Dum Vinum Sperum 2016 (Chardonnay), Mέγας Οίνος 2014 (Αγιωργίτικο/Cabernet –ετικέτα εμβληματική για το κτήμα– και Fleva 2016 (Syrah) θα ζευγαρώσουν αντίστοιχα με 5 πιάτα μοντέρνας λογικής, στο ύφος της κουζίνας. Το ειδικό μενού κοστίζει € 45 ανά άτομο.

To μενού

ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΣΚΟΥΡΑ 2017, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Σολομός μαρινέ, ζωμός παντζάρι, κρέμα κουνουπίδι, σαλάτα wakame

VIOGNIER-CUVEE LARSINOS 2016, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Κριθαρότο, καρμπονάρα μανιταριών, σύγκλινο Μάνης, πεκορίνο με τρούφα

DUM VINUM SPERUM 2015, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – CHARDONNAY
Ψητό camembert, pesto καρύδι, μαρμελάδα κρεμμύδι-μπέικον, μους κάστανο

ΜΕΓΑΣ ΟΙΝΟΣ 2014, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΑΓΙΩΡΓΗΤΙΚΟ/ CABERNET SAUVIGNON
Short ribs, μπαχαρικά & δεντρολίβανο, τραχανάς, ψητή κολοκύθα

FLEVA 2015, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – SYRAH
Σοκολάτα, αλμυρό crumble φουντουκιού, λευκή σοκολάτα, κάρδαμο-πορτοκάλι, ζελέ από φρούτα του δάσους

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.