Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal»

Το εντυπωσιακό κηφισιώτικο bar-restaurant εκτός από νέα πιάτα κι ένα πλούσιο σαββατο-κυριακάτικο brunch, παρουσιάζει αυτό τον καιρό και την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Faces».

Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal»

Το εντυπωσιακό κηφισιώτικο bar-restaurant εκτός από νέα πιάτα κι ένα πλούσιο σαββατο-κυριακάτικο brunch, παρουσιάζει αυτό τον καιρό και την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Faces».

Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal» - εικόνα 1

Το κηφισιώτικο κτίριο των αρχών του 20ού αιώνα που το στεγάζει είναι μπιζουδάκι και το σύμπαν της σάλας με τα vintage δανέζικα έπιπλα του ’50 και του ’60 γοητευτικά θεατρικό. Στο «Αrtisanal» πολλά είναι εκείνα που τραβάνε το βλέμμα. Και τώρα που διοργανώνει την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο «Faces» (μέχρι τις 15/1), την προσοχή διεκδικούν και τα έργα τεσσάρων καλλιτεχνών, των Θωμά Τουρναβίτη, Νίκου Βαβάτση, Νικόλα Ζήσιμου και Θεόδωρου Μπρουσκωμάτη. Έτσι παίρνεις την καλλιτεχνική σου δόση είτε καθίσεις για δείπνο και γνωρίσεις τα νέα πιάτα του πολύ καλού σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, όπως για παράδειγμα οι ντολμάδες με γαρίδες και μαύρο ρύζι, το θαλασσινό μπέργκερ ή η βοδινή ουρά με χειροποίητες μακαρούνες, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και παλαιωμένη γραβιέρα Μετσόβου, είτε προτιμήσεις το brunch, που σερβίρεται τα Σάββατα και τις Κυριακές μέχρι τις 6 μ.μ.

Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal» - εικόνα 2

Στο μενού του τελευταίου σε περιμένουν αβγά, ομελέτες, καγιανά, πεινϊρλί, μπρουσκέτες, τραχανάς με καπνιστό χοιρινό, γραβιέρα κ.λπ.

Τα πολλά… πρόσωπα του «Artisanal» - εικόνα 3

Περισσότερες πληροφορίες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.