Με τους στιλάτους χώρους του ατμοσφαιρικά στολισμένους και τη πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και το ακόμη πιο όμορφο τέτοια εποχή ιστορικό κέντρο της πόλης σε πρώτο πλάνο, το "SENSE Restaurant" υποδέχεται τις φετινές γιορτές με μια σειρά από ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες, σε μια από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας.
Υπό την καθοδήγηση του πολυβραβευμένου Chef Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, η γιορτινή πρόταση του SENSE αναδεικνύει τη σύγχρονη ελληνική υψηλή γαστρονομία μέσα από δημιουργικά, καλοδουλεμένα μενού, υπογεγραμμένα από τον ίδιο και τη δυναμική, παθιασμένη ομάδα του.

Στα ειδικά σχεδιασμένα μενού για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τα γεύματα ανήμερα στις 25 Δεκεμβρίου και την πρώτη ημέρα του 2026, εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής γης και του κόσμου συναντούν μοντέρνες εκδοχές γεύσεων που γενούν μνήμες εναρμονισμένες με την εορταστική διάθεση και τη σύγχρονη γαστρονομική φινέτσα.
Την εμπειρία συμπληρώνει μια εκλεκτή λίστα κρασιών, με ετικέτες από κορυφαίους ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες, προσεκτικά επιλεγμένες ώστε να συνοδεύουν ιδανικά κάθε πιάτο, καθώς και η άψογη, επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζει το SENSE.

Για τις τέσσερις γιορτινές pop-up εκδηλώσεις — δύο δείπνα και δύο γεύματα — η ατμόσφαιρα αποκτά έναν ακόμη πιο εορταστικό χαρακτήρα, με guest DJs να δημιουργούν το ιδανικό μουσικό σκηνικό, ενώ ανήμερα Χριστουγέννων στο γεύμα και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τη γιορτινή εμπειρία θα πλαισιώσει ζωντανό σαξόφωνο, προσθέτοντας μια αίσθηση κομψότητας και γιορτινής λάμψης.

"Για να "αισθανθεί" κάποιος ένα εορταστικό μενού, πρέπει να φέρει στο νου την ηχώ από χαρούμενες οικογενειακές συγκεντρώσεις, ιστορίες από μακρινά ταξίδια, γεύσεις από αγαπημένα υλικά. Πρέπει να θυμηθεί τη χαρά του να μοιράζεσαι νέες συνταγές με παλιούς φίλους και παλιές συνταγές με καινούργιους. Χρειάζεται ένα μωσαϊκό πραγμάτων για να δημιουργήσεις κάτι νέο, να συναντήσεις την αλχημεία που μετατρέπει τις αναμνήσεις σε γιορτή."
Αυτή είναι η ευχή και η φιλοσοφία του Executive Chef Aλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και της ομάδας του Sense και του πίσω από τα εορταστικά μενού αυτής της σεζόν που τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων Γαρίδα και Tομάτα, Εικονική Kολοκύθα με καπνιστό χέλι και σταφίδα Ζακύνθου, Γλώσσα & Χτένι με μανιτάρια, σαμπαγιόν θαλασσινών με λεμόνι και Ελληνικό χαβιάρι, αλλά και φραγκόκοτα με λάχανο, κυδώνια ποσέ και σάλτσα με μύρτιλα.

Την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η γιορτή έχει γεύση ανοιχτής σπανακόπιτας με κρέμα γιαουρτιού και πούδρα ελαιολάδου, αλλά και μαριναρισμένου ψητού χοιρινού με πουρέ λεμονάτης πατάτας και αγκιναράκι αρνιού, ενώ κλείνει γλυκά με "Μιλφεϊγ” με καραμελωμένη σφολιάτα, πραλίνα φουντουκιού και κόκκινα φρούτα
Το SENSE Restaurant θα γίνει ο προορισμός για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη, υψηλού επιπέδου γιορτινή εμπειρία στο κέντρο της Αθήνας, όπου η γαστρονομία, η μουσική και η θέα συναντιούνται σε απόλυτη αρμονία.
Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο (+30) 210 92 00 240 / (+30) 210 92 49 954
ή στο athens@senserestaurants.com
