Ποιος είπε ότι οι γιορτές δεν μπορούν να μυρίζουν θαλασσινό ιώδιο; Το σύγχρονο γαστρονοµικό µεζεδοπωλείο "12 με Τόνο", με την περίφημη omakase φιλοσοφία, προσκαλεί τους καλεσμένους του σε ένα αφιέρωμα γεμάτο θαλασσινή έμπνευση και δημιουργική λάμψη.

Στο λιλιπούτειο, ζεστό στέκι της Νέας Ερυθραίας, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου αξιοποιεί ό,τι καλύτερο φτάνει καθημερινά από το οικογενειακό ιχθυοπωλείο, δημιουργώντας ένα μενού 12 πιάτων που αλλάζει κάθε 12 ημέρες και κρατά αμείωτο το γιορτινό momentum.
Για τις ημέρες των Χριστουγέννων, η κουζίνα ετοιμάζει μενού που αναδεικνύουν τη μοντέρνα ψαροφαγική φιλοσοφία του μαγαζιού, ρίχνοντας τους προβολείς σε premium πρώτες ύλες όπως τα θαλασσινά και τα οστρακοειδή. Συνοδέψτε τις φινετσάτες γεύσεις με μία από τις 12 επιλεγμένες ετικέτες κρασιών ή απο σταγμάτων και ζήστε μια εμπειρία που συνδυάζει ατμόσφαιρα, γεύση και δημιουργικότητα και που αξίζει ένα "12 με Τόνο"!
