Η ελληνική παράδοση και η λάμψη της πιο όμορφης εποχής του χρόνου εμπνέουν την ομάδα των executive chefs Παναγιώτη Γιακαλή και Πέτρου Φωτείνη, που σε συνεργασία με τον σεφ Θοδωρή Υψηλό θα σας υποδεχτούν στη ζεστή σάλα του κομψού εστιατορίου με θέα τα φώτα του αεροδρομίου.

Στο μενού 5 πιάτων της παραμονής των Χριστουγέννων, υπό τους ήχους DJ, θα απολαύσετε πιάτα όπως η βελουτέ κάστανου με καπνιστή πανσέτα, το καρπάτσιο από χτένι με μανταρίνι και το σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο μάγουλο με πουρέ γλυκοπατάτας, καραμελωμένα κρεμμύδια και άγρια μανιτάρια.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα σας περιποιηθούν με βελουτέ παστινάκι και λευκή τρούφα, τερίνα από συκώτι πάπιας με κυδώνι κονφί, σφυρίδα με καραμελωμένα παντζάρια και μοσχάρι sirloin με πατάτα paillasson, πουρέ λαγόχορτου αρωματισμένο με καφέ και σάλτσα κόκκινου κρασιού και θα σας γλυκάνουν με υφές φουντουκιού σε τραγανή βάση σοκολάτας υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: € 90/άτομο, ώρα έναρξης 8 μ.μ.
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: € 120/ άτομο, ώρα έναρξης 10 μ.μ.
Παιδιά 0-6 δωρεάν, 6-12 50%, kids menu,
παρκινγκ δωρεάν.
Προσφέρονται ειδικές τιμές διαμονής.
