Τα φώτα στο "Athens Capital Hotel – MGallery Collection" έχουν ήδη ανάψει, ντύνοντας το εμβληματικό ξενοδοχείο της Πανεπιστημίου με μια λάμψη σχεδόν κινηματογραφική. Στην καρδιά της πόλης, εκεί όπου ο αστικός παλμός συναντά τη διακριτική πολυτέλεια, το "MFlavours" και το εντυπωσιακό "Mappemonde Rooftop Restaurant Bar & Lounge" σάς προσκαλούν να ζήσετε ένα ρεβεγιόν που ορίζει ξανά τη μαγεία των γιορτών.
Ο executive chef Δημήτρης Μπούτσαλης, o chef de cuisine Δημήτρης Αρσενίδης και η pastry chef Νάντια Μακρυγιάννη υπογράφουν δύο αριστοτεχνικά μενού, υφαίνοντας κλασικές festive γεύσεις με σύγχρονες πινελιές.

Για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, το ταξίδι ξεκινά με σούπα αστακού με αφρό γιούζου και καρύδα και συνεχίζεται με agnolotti ελαφιού, κάστανα, τρούφα, φραγκοστάφυλο και αφρό παρμεζάνας, πριν κορυφωθεί σε επιλογές όπως ψητή γαλοπούλα με πατάτες σε λίπος πάπιας ή το εντυπωσιακό Prime rib-eye με κρούστα βοτάνων και μεδούλι. Το φινάλε γράφεται με βελούδινη μους Gianduja με μανταρίνι και κάστανο.
Αντίστοιχα, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς απογειώνεται με κονσομέ πάπιας και ντελικάτο λαβράκι Γουέλινγκτον με ψητή γαρίδα, χαβιάρι και beurre blanc σαμπάνιας, προτού παραδοθεί στην κορύφωση του φιλέτο Wagyu με κανελόνι γεμιστό με αγκινάρα. Μάλιστα, μετά την αλλαγή του χρόνου, θα ακολουθήσει ένα ξέφρενο after midnight party στο rooftop, με τον Μύρωνα Στρατή στα decks να καλωσορίζει τη νέα χρονιά με τον πιο fun τρόπο.
