Στον παλμό της γιορτινής Αθήνας χτυπά το "10 Urban Roof", που ντύνει την τροπική ταράτσα του "Radisson Blu Park Hotel" με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και εκλεπτυσμένη γιορτινή λάμψη.
Στον δέκατο όροφο, εκεί όπου το βλέμμα αγκαλιάζει το αστικό τοπίο με πανοραμική θέα 360°, οι μέρες των γιορτών αποκτούν μια νέα, επιβλητική διάσταση. Το lifestyle ξενοδοχείο πέντε αστέρων υποδέχεται φέτος τις γιορτές με 4 διαφορετικά μενού για την παραμονή αλλά και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, η αυλαία ανοίγει με βελουτέ κάστανου με μαύρη τρούφα και jamon Serrano, προϊδεάζοντας για μια βραδιά εκλεπτυσμένης απόλαυσης. Ακολουθεί χοιρινό iberico με πουρέ γλυκοπατάτας, άγρια σπαράγγια, chips απόπατάτα Περού και σάλτσα από γλυκό κρασί Σάμου.
Ανήμερα Χριστουγέννων, το μενού στρέφεται στη διαχρονική γοητεία του κλασικού, με γαλοπούλα, γλυκοπατάτα και σπαράγγια, ενώ τα αγαπημένα γιορτινά γλυκίσματα όπως το γαλακτομπούρεκο με κρέμα σιμιγδάλι και σιρόπι εσπεριδοειδών ολοκληρώνουν τη βραδιά.

Για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, η δημιουργικότητα της κουζίνας κορυφώνεται: σούπα γλυκιάς κολοκύθας με crispy chorizo, tartare καραβίδας με χαβιάρι Beluga και μοσχαρίσιο φιλέτο με λευκή τρούφα συνθέτουν μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Τα επιδόρπια με σοκολάτα, κάστανο και εξωτικά φρούτα αφήνουν μια επίγευση γιορτινής απόλαυσης.
Τέλος, για την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου, η εμπειρία συνεχίζεται με βελουτέ μανιταριών, ραβιολάκια αγκινάρας, μοσχαρίσιο φιλέτο με λευκά σπαράγγια και πάβλοβα με άγριες φράουλες.
