Στο Μαρούσι, εκεί όπου παλιά βρίσκαμε το "Άνετον", στεγάζεται σήμερα ένα εστιατόριο που μοιάζει με ωδή στα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα. Όσο πλησιάζουν οι γιορτές, ο "Καρπός" γίνεται ιδανική επιλογή για ένα φροντισμένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει ποιότητα, ζεστασιά και εορταστική ατμόσφαιρα.
Δημιουργήθηκε από τον σεφ Νίκο Σιγέρη και χτίστηκε πάνω σε μία φιλοσοφία που τιμά την αυθεντική ελληνική ύλη, τη γεύση και τη ζεστή φιλοξενία. Με πάθος και προσήλωση στη λεπτομέρεια, ο σεφ έχει δημιουργήσει ένα χώρο που ανοίγει τις πόρτες του σαν ένα προσεγμένο σπίτι.

Στην καρδιά της κουζίνας βρίσκονται τα εξαιρετικά υλικά: τα λαχανικά έρχονται κατευθείαν από το μποστάνι τους, ενώ το μαγαζί συνεργάζεται με εκλεκτούς παραγωγούς και προμηθευτές απ’ όλη την Ελλάδα. Έτσι, ο αυθεντικά χωριάτικος παραδοσιακός κόκορας με χειροποίητο σπαγκέτι και ξηρή μυζήθρα μάς ταξιδεύει κατευθείαν στο χωριό, ενώ οι λαχανοντολμάδες με αβγολέμονο έχουν αποδειχθεί φαβορί.
Το γλυκό αποκορύφωμα έρχεται με το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο, που ετοιμάζεται την ώρα της παραγγελίας και έρχεται στο τραπέζι φρέσκο και ζεστό.
Το μενού ανανεώνεται κάθε δύο εβδομάδες, δίνοντας χώρο σε νέες δημιουργίες, ενώ η λίστα των κρασιών περιλαμβάνει σπάνιες ετικέτες, με έμφαση στην ελληνική οινοποιία.
