Αν θέλετε να συνδυάσετε τα δείπνα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με γεύσεις που ξεφεύγουν από την πεπατημένη, τότε αρκεί μια επίσκεψη στο "Μπαλκόνι στις Κυκλάδες".
Εκεί, το επίκεντρο είναι οι καλύτερες γεύσεις της θάλασσας, που παρασκευάζονται στην εντέλεια από ποιοτικές πρώτες ύλες. Και όλα αυτά πάντα με την υπογραφή-εγγύηση της σεφ Φιλίτσας Καραμανλή. Το εστιατόριο της οικογένειας Κωβαίου, αν και δεν βλέπει Κυκλάδες, σίγουρα έχει καταπληκτική θέα που εκτείνεται από τον Λυκαβηττό μέχρι τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού.

Θαυμάζοντάς τη θα απολαύσετε κρύες παρασκευές όπως σεβίτσε και ταρτάρ, αλλά και κλασικά φαβορί όπως οι αστακομακαρονάδες, και πάντα θα βρείτε ολόφρεσκα ψάρια, από σφυρίδα ως σκορπίνα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε σε παρασκευές όπως αχνιστά, φρικασέ, γιουβέτσι αλλά και κλασσικά στην σχάρα.
Το τραπέζι συμπληρώνουν ορεκτικά όπως φρέσκο ελληνικό καλαμάρι που τώρα βρίσκεται στην εποχή του, γαριδάκι συμιακό και πολλά όστρακα. Τις γιορτινές ημέρες, θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα μενού τα οποία πέρα από εκλεκτά θαλασσινά θα προτείνουν και πιάτα με κρέας στο πνεύμα των ημερών.
