Σε πόσα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας μπορείς να πιάσεις θέση στο κομψό σεπαρέ και να παραγγείλεις μια λαχταριστή mont blanc ή Saint Honore σαν να βρίσκεσαι στο Παρίσι του ’60;
Το "Désiré" στο Κολωνάκι, που άνοιξε το 1962 και έχει κλείσει ήδη 3 δεκαετίες στα χέρια των σημερινών ιδιοκτητών, γράφει στην ούγια του "κλασικό", έχοντας καταγραφεί στην αστική κουλτούρα από την ποίηση του Διονύση Χαριτόπουλου έως τις "Άλπεις" του Γιώργου Λάνθιμου!

Αυτές τις γιορτές επιστρέφουμε εδώ για παραδοσιακού γαλλικού στιλ γλυκά, σοκολατίνα, τρούφες αμυγδάλου, προφιτερόλ, αλλά και δικές τους σφολιάτες, κις λορέν και μπατόν σαλέ, μοσχοβολιστά πτι φουρ και κουλουράκια, σαμπλέ με μαρμελάδα και άχνη, πάστα φλώρα και ό,τι άλλο εποχικό μάς γυαλίσει στις περιποιημένες βιτρίνες του. Φυσικά, παραγγέλνουμε εδώ τη βασιλόπιτα του 2026, αλλά και αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, όπως έναν εντυπωσιακό πύργο με σου, για το χριστουγεννιάτικο ή το πρωτοχρονιάτικο πάρτι μας και κλέβουμε τις εντυπώσεις
