Αυτές τις μέρες που θέλουμε να γιορτάσουμε με οικογένεια και φίλους αναζητώντας ποιοτική εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα, οικεία δημιουργικότητα και ελληνική κουζίνα στις πλέον νόστιμες εκδοχές της, το εμβληματικό εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο στην Κηφισιά είναι η πλέον εγγυημένη σταθερά με έξτρα λάμψη.
Θα το τιμήσουμε για τις γιορτινές εξόδους που θέλουμε να έρθουμε κοντά με τους αγαπημένους μας απολαμβάνοντας ένα ωραίο γεύμα χωρίς πρόγραμμα, αλλά και για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με ξεχωριστά μενού. Ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς συνδυάζει δημιουργικά ποιοτικές πρώτες ύλες σε πιάτα που φέρνουν με νοστιμιά τη χαρά των γιορτών στο τραπέζι.

Στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν θα σας καλωσορίσουν με ένα ποτήρι από αφρώδη οίνο και μπριός με καπνιστό σολομό, κρέμα λεμονιού και χαβιάρι Avruga, προλογίζοντας το γιουβέτσι πεσκανδρίτσας με κρόκο Κοζάνης και ψητή ντομάτα και το σιγομαγειρεμένο στο φούρνο κότσι μαύρου χοίρου.

Θα υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με γουλιές Kir Royal, ταρτάκι καπνιστής πέστροφας με crème fraîche, raviolone με μάγουλα μόσχου μπρεζέ και φιλέτο από ελάφι σοτέ με τερίνα πατάτας, μικρά καρότα γλασέ και σάλτσα Dolcetto με φραγκοστάφυλα. Η βραδιά κλείνει γλυκά με μους λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με τριαντάφυλλο.
Μενού παραμονής Χριστουγέννων: € 70/άτομο.
Μενού παραμονής Πρωτοχρονιάς: € 93/άτομο.