Da Bruno: Γιορτές αλά ιταλικά

Εορταστικά μενού με άρωμα Ιταλίας.

Da Bruno

Για ρεβεγιόν με ιταλική ελεγκάντσα, η πυξίδα μάς οδηγεί προς το Παλαιό Φάληρο και την αγαπημένη τρατορία, που σαράντα και πλέον χρόνια αποτελεί σταθερή αξία, τιμώντας με σεβασμό τις γευστικές παραδόσεις της κουζίνας της Μπότας.

Ο μαέστρος και η ομάδα της κουζίνας, τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου, ανοίγουν τη ζεστή (και βαθιά νόστιμη) αγκαλιά του "Da Bruno", ετοιμάζοντας ρετσέτες που θα σας ζεστάνουν την καρδιά. Πώς ακριβώς μεταφράζεται αυτό γευστικά;

Da Bruno

Παραμονή Χριστουγέννων μάς περιμένει απολαυστική σούπα βελουτέ με πράσο και άρωμα λευκής τρούφας από την Alba, παπαρδέλες με μπουκιές αγριογούρουνου σιγομαγειρεμένου με κόκκινη σάλτσα, φιλέτο γαλοπούλας σιγομαγειρεμένο στη γάστρα με παραδοσιακό ζυμαρικό fregola και μοσχαρίσιο μάγουλο στο φούρνο με σάλτσα κόκκινου κρασιού Barolo και για φινάλε τιραμισού με πανετόνε στη θέση των σαβαγιάρ.

da bruno
©Λεωνίδας Τούμπανος

Την Πρωτοχρονιά, η υποδοχή είναι εξίσου γευστική, με σούπα βελουτέ γλυκοκολοκύθας πασπαλισμένη με πούδρα προσούτο και πληθωρικές σπεσιαλιτέ, όπως σπιτικά λαζάνια με ζαμπόν, μοτσαρέλα, κιμά και μπεσαμέλ, φιλέτο γεμιστό με πεκορίνο, σάλτσα από δαμάσκηνα και κρασί μαρσάλα, ossobuco από μοσχαράκι γάλακτος με πουρέ από πατάτα και κάστανο και zuppa inglese με παντεσπάνι από panettone αρωματισμένο με λικέρ από φρούτα του δάσους. Η χρονιά θα κλείσει με αφράτη βασιλόπιτα. Μενού: € 55/άτομο.

da bruno
©Λεωνίδας Τούμπανος

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/12/2025

Τα Taco Bell πάνε και Πανόρμου

Από την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025, το νέο κατάστημα στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 73 ξεκινά τη λειτουργία του, φέρνοντας την αναγνωρίσιμη αισθητική και το μενού του brand σε μία ακόμη γειτονιά της πόλης.

Sunday Brunch στο "ORA": Η πιο εκλεπτυσμένη Κυριακάτικη συνήθεια της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Στο "One&Only Aesthesis", εκεί όπου η θάλασσα γίνεται καμβάς πολυτέλειας, οι Κυριακές αποκτούν δικό τους ρυθμό.

"Focal": Ρεβεγιόν με φόντο την Ακρόπολη

Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το κομψό rooftop εστιατόριο του ριζικά ανανεωμένου ξενοδοχείου "Electra Rhythm Athens", του ομίλου "Electra Hotels and Resorts", ανοίγει τις πόρτες του προσφέροντας ραφιναρισμένες γεύσεις με τη φινέτσα που αρμόζει στο πνεύμα των ημερών.

Στο Libertine Drinkery ζει ο μικρόκοσμος μιας γειτονιάς

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι που μας μαθαίνει τι σημαίνει all-day φιλοξενία.

"Meliá Athens": Ρεβεγιόν με γαστρονομία πολλών αστέρων

Σε "Sky Lounge Rooftop Bar" του "Meliá Athens", ο πολυβραβευμένο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υπογράφει δύο εορταστικά μενού που υμνούν τη χειμερινή εποχή με γήινες πινελιές, γευστική φινέτσα και τεχνική αρτιότητα.

"Humain": Εκεί όπου η θεατρικότητα συναντά το γιορτινό dégustation

Κατά τη διάρκεια των εορτών, το "Humain" παρουσιάζει ένα festive dégustation menu που σερβίρεται καθημερινά από τις 23/12 έως τις 3/1, μια χειμωνιάτικη αφήγηση σε πράξεις.