Για ρεβεγιόν με ιταλική ελεγκάντσα, η πυξίδα μάς οδηγεί προς το Παλαιό Φάληρο και την αγαπημένη τρατορία, που σαράντα και πλέον χρόνια αποτελεί σταθερή αξία, τιμώντας με σεβασμό τις γευστικές παραδόσεις της κουζίνας της Μπότας.
Ο μαέστρος και η ομάδα της κουζίνας, τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου, ανοίγουν τη ζεστή (και βαθιά νόστιμη) αγκαλιά του "Da Bruno", ετοιμάζοντας ρετσέτες που θα σας ζεστάνουν την καρδιά. Πώς ακριβώς μεταφράζεται αυτό γευστικά;

Παραμονή Χριστουγέννων μάς περιμένει απολαυστική σούπα βελουτέ με πράσο και άρωμα λευκής τρούφας από την Alba, παπαρδέλες με μπουκιές αγριογούρουνου σιγομαγειρεμένου με κόκκινη σάλτσα, φιλέτο γαλοπούλας σιγομαγειρεμένο στη γάστρα με παραδοσιακό ζυμαρικό fregola και μοσχαρίσιο μάγουλο στο φούρνο με σάλτσα κόκκινου κρασιού Barolo και για φινάλε τιραμισού με πανετόνε στη θέση των σαβαγιάρ.

Την Πρωτοχρονιά, η υποδοχή είναι εξίσου γευστική, με σούπα βελουτέ γλυκοκολοκύθας πασπαλισμένη με πούδρα προσούτο και πληθωρικές σπεσιαλιτέ, όπως σπιτικά λαζάνια με ζαμπόν, μοτσαρέλα, κιμά και μπεσαμέλ, φιλέτο γεμιστό με πεκορίνο, σάλτσα από δαμάσκηνα και κρασί μαρσάλα, ossobuco από μοσχαράκι γάλακτος με πουρέ από πατάτα και κάστανο και zuppa inglese με παντεσπάνι από panettone αρωματισμένο με λικέρ από φρούτα του δάσους. Η χρονιά θα κλείσει με αφράτη βασιλόπιτα. Μενού: € 55/άτομο.
