Χριστούγεννα και ωδή στη fusion κουζίνα συνδυάζονται; Ασφαλώς!
Στο "Zambri", που στη γλώσσα των Μαορί σημαίνει "αποικία", οι γεύσεις αποδεικνύουν πως τα υλικά μπορούν να ισορροπούν μαγικά ανάμεσα στη λεπτότητα και τον εξωτισμό. Στο μοντέρνο στέκι της Κηφισιάς, το ειδυλλιακό σκηνικό μάς ταξιδεύει στην Πολυνησία, χάρη στην πλούσια βλάστηση και το ατμοσφαιρικό ντεκόρ του.
Η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή την περίοδο των Χριστουγέννων, αφού το εστιατόριο παρουσιάζει δύο λαμπερά μενού για τα ρεβεγιόν, επιμελημένα από τον executive chef Κωνσταντίνο Άκουρο. Με ευφάνταστους συνδυασμούς, όπως ραβιόλι μαύρου χοίρου σε αρωματικό κονσομέ μανιταριών, ή πεσκανδρίτσα με κανθαρέλες σε μπισκ ή η παιχνιδιάρικη "χιονό - μπαλα" μελομακάρονο, το "Zambri" επαναπροσδιορίζει τη γιορτινή απόλαυση στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, τα short ribs με σάλτσα μπουργκινιόν, το φιλέτο με χαβιάρι και τα αρωματικά χτένια με σαμπάνια συνθέτουν ένα ρεβεγιόν όπου το comfort συναντά το κοσμοπολίτικο σε ένα ταξίδι στις αισθήσεις
