Το κομψό ιταλικό εστιατόριο, στο αρντεκό κτίριο στη συμβολή της Αγίας Θέκλας με την Ερμού, έχει κάνει αίσθηση στου Ψυρρή με την ποιοτική γαστρονομική του πρόταση, που φέρει την υπογραφή του έμπειρου σεφ Pino Saccheri.

H ρετρό γοητεία και η ζεστασιά του "Tartufo" απογειώνουν τη γιορτινή διάθεση και, ειδικά για την Πρωτοχρονιά, έχουν σχεδιάσει ένα ξεχωριστό μενού με τα αρώματα και τα υλικά της εποχής να πρωταγωνιστούν.
Το καλωσόρισμα γίνεται με ταρτάκι με πατέ από μαύρο κοτόπουλο και μαρμελάδα φρούτων του δάσους, ενώ ακολουθεί καπουτσίνο μανιταριών αρωματισμένο με λάδι τρούφας και φίνο καρπάτσιο μοσχαριού. Η burrata συνοδεύεται με ψητό radicchio και kale, μέλι και καρύδια, ενώ για κυρίως επιλέγουμε ανάμεσα σε strip-loin Black Angus Αργεντινής με τσιπς πατάτας και sauce Fiorentina ή λαβράκι ψητό με πουρέ από αγκινάρες Ιερουσαλήμ και λαχανικά εποχής. Το φινάλε με σου σοκολάτας και υφές σοκολάτας, καραμέλα, καφές, φουντούκια υπόσχεται ένα άκρως γλυκό 2026!
