Η υψηλή γαστρονομία συναντά τη δημιουργικότητα και την πιο εντυπωσιακή θέα στην πόλη που γιορτάζει και τα πυροτεχνήματα που βάφουν τον αττικό ουρανό. Στο ατμοσφαιρικό "La Suite Lounge" του "St. George Lycabettus", ο σεφ Στέφανος Παπανικολάου δημιουργεί και φέτος δύο ξεχωριστά μενού 6 σταδίων για αξέχαστα ρεβεγιόν.

Το Christmas Eve Menu περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ψητή γλώσσα σε αρωματικό βούτυρο αστακού με αγκινάρα Ιερουσαλήμ και σάλτσα σαμπάνιας, σιγοψημένο φιλέτο γαλοπούλας με κάστανα γλασέ και σάλτσα ροδιού και γιορτινό κορμό με μους κάστανο και σοκολάτα γάλακτος.
Το New Year’s Eve Menu συνεχίζει το ταξίδι γεύσεων με αστακό με grapefruit sabayon και υφές παντζαριού, φιλέτο μόσχου γάλακτος με άγρια μανιτάρια και σάλτσα κόκκινου κρασιού Σάμου και valrhona μους με mango και passion fruit. Γιορτινά γεύματα, brunch, πρωινά και family περιποίηση κάνουν το lifestyle hotel του Κολωνακίου τον απόλυτο προορισμό πασπαλισμένο με τη χρυσόσκονη της festive χρονιάς, που γιορτάζει την 50ή του επέτειο!
