Μπαίνοντας στο στολισμένο λόμπι του "Meliá Athens", η εορταστική διάθεση είναι διάχυτη. Η κομψή μητροπολιτική ατμόσφαιρα του πολυτελούς city hotel σε προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά της πόλης σε υποδέχεται σε ένα μοντέρνο περιβάλλον ξενοδοχειακής πολυτέλειας και φιλοξενίας. Σε αυτό το σκηνικό, η ομάδα του "Meliá Athens" έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν που αγγίζει την απόλυτη λάμψη και φέρει γαστρονομική υπογραφή - εγγύηση.

Ο πολυβραβευμένο σεφ Έκτορας Μποτρίνι που ηγείται της κουζίνας του "Meliá Athens" υπογράφει δύο εορταστικά μενού που υμνούν τη χειμερινή εποχή με γήινες πινελιές, γευστική φινέτσα και τεχνική αρτιότητα.

Για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, το γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά με χτένια με βούτυρο και παρμεζάνα, πάνω σε απαλή κρέμα σελινόριζας και Beurre Blanc prosecco. Ακολουθούν τα λεπτεπίλεπτα tagliolini με βούτυρο φασκόμηλου, κρέμα ricotta, παρμεζάνα και φρέσκια μαύρη τρούφα, πριν το μοσχαρίσιο φιλέτο με κρέμα άγριων μανιταριών και Barolo να κλέψει τις εντυπώσεις. Το γλυκό φινάλε έρχεται με την τούρτα σοκολάτας και παγωτό αλατισμένης καραμέλας.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το δείπνο αποκτά γιορτινή ένταση: carpaccio μοσχαριού με παλαιωμένο βαλσάμικο, ριζότο μαγειρεμένο με σαμπάνια και σαφράν, μοσχαρίσια μάγουλα σε vin santo με κρέμα πολέντας και μαύρη τρούφα, και μια ζεστή σούπα σοκολάτας Guanaja με παγωτό φιστίκι Αίγινας που σφραγίζει τη νύχτα. Ένα ρεβεγιόν πάνω από την Αθήνα, όπου κάθε γεύση συναντά τη μαγεία του ουρανού.
Χαλκοκονδύλη 14 & 28ης Οκτωβρίου, Αθήνα, 210 3320100, melia.com
Fb: Meliá Athens, IG: @meliaathens