
Προφανώς και γνωρίζεις τη 'Βόλβη', καθώς και τα όσα πρεσβεύει (και κυρίως, σερβίρει) το δημοφιλές σουβλατζίδικο των Άρη Δούκα και Τάσου Περδίκη στη Βαρβάκειο.
Είναι, βλέπεις, τόσο εθιστικό το 'τυλιχτό' της, που έχει δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς στο σύμπαν της χεράτης απόλαυσης εντός των αθηναϊκών τειχών. "Σουβλάκια-Σουτζουκάκια στα κάρβουνα" αναγράφει η old school επιγραφή τους, δε διαπραγματεύονται την ποιότητα στο κρέας που δουλεύουν και δε συγχωρούν αυτούς που βάζουν πατάτες στο σουβλάκι. Plus, η προσθήκη νέας πίτας που απογείωσε τα εδέσματα.


Τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές τούτες όμως, η 'Βόλβη' έχει βάλει ακόμη ένα διαβολεμένα νόστιμο item στο μενού της, για λίγες μόνο εμφανίσεις: Μέσα σε ένα α λα λαγάνα ψωμάκι που φτιάχνεται αποκλειστικά από έναν και μόνο φούρνο στην Ελλάδα -πιο συγκεκριμένα τον μερακλή 'Μενέλαο' στην Καβάλα- μπαίνουν τα υλικά των ενισχυμένων τυλιχτών (δηλαδή 4 σουτζουκάκια ή δύο σουβλάκια, plus ντομάτα, κρεμμύδι, μπούκοβο, μουστάρδα).
Αν ψήθηκες, φρόντισε να προλάβεις καθώς το συγκεκριμένο 'σάντουιτς' θα σερβίρεται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, σε μία αν μη τι άλλο pop up ενέργεια.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.