Ένα σάντουιτς-μπόμπα για λίγες εμφανίσεις στη 'Βόλβη'

Μία νόστιμη αφορμή για βόλτα από τη Βαρβάκειο και το δημοφιλές σουβλατζίδικο.

Ένα σάντουιτς-μπόμπα για λίγες εμφανίσεις στη 'Βόλβη' @souvlakiavolvi

Προφανώς και γνωρίζεις τη 'Βόλβη', καθώς και τα όσα πρεσβεύει (και κυρίως, σερβίρει) το δημοφιλές σουβλατζίδικο των Άρη Δούκα και Τάσου Περδίκη στη Βαρβάκειο. 

Είναι, βλέπεις, τόσο εθιστικό το 'τυλιχτό' της, που έχει δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς στο σύμπαν της χεράτης απόλαυσης εντός των αθηναϊκών τειχών. "Σουβλάκια-Σουτζουκάκια στα κάρβουνα" αναγράφει η old school επιγραφή τους, δε διαπραγματεύονται την ποιότητα στο κρέας που δουλεύουν και δε συγχωρούν αυτούς που βάζουν πατάτες στο σουβλάκι. Plus, η προσθήκη νέας πίτας που απογείωσε τα εδέσματα. 

ΒΟΛΒΗ
©Λεωνίδας Τούμπανος

ΒΟΛΒΗ
©Λεωνίδας Τούμπανος

Τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές τούτες όμως, η 'Βόλβη' έχει βάλει ακόμη ένα διαβολεμένα νόστιμο item στο μενού της, για λίγες μόνο εμφανίσεις: Μέσα σε ένα α λα λαγάνα ψωμάκι που φτιάχνεται αποκλειστικά από έναν και μόνο φούρνο στην Ελλάδα -πιο συγκεκριμένα τον μερακλή 'Μενέλαο' στην Καβάλα- μπαίνουν τα υλικά των ενισχυμένων τυλιχτών (δηλαδή 4 σουτζουκάκια ή δύο σουβλάκια, plus ντομάτα, κρεμμύδι, μπούκοβο, μουστάρδα).

Αν ψήθηκες, φρόντισε να προλάβεις καθώς το συγκεκριμένο 'σάντουιτς' θα σερβίρεται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, σε μία αν μη τι άλλο pop up ενέργεια. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Βόλβη (H)

Ευριπίδου 24-26 και Φιλοποίμενος 1, Αθήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.