Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Στην καρδιά της ιχθυόσκαλας της Γλυφάδας, πάνω στην ακροθαλασσιά, ο σεφ Αριστοτέλης Ζέρβας δημιουργεί ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και αριστοτεχνία. Bυθιστείτε λοιπόν σε μια ιδιαίτερη γευστική περιπέτεια στον "Αστακό", το εστιατόριο που μεταμορφώνει τις γεύσεις της θάλασσας σε έργα τέχνης. 

Το εστιατόριο Αστακός στη Γλυφάδα 3

Το εστιατόριο Αστακός στη Γλυφάδα 7

Το εστιατόριο Αστακός στη Γλυφάδα 6

Τα ψάρια και τα θαλασσινά έρχονται κατευθείαν από τα καΐκια, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ποιότητασε κάθε πιάτο. Ο "Αστακός" ξεχωρίζει για τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του, που αποτυπώνουν τη μαγεία της θάλασσας. Αν αναζητάτε κάτι πραγματικά μοναδικό,τα παραδοσιακά μαγειρευτά του είναι η απόλυτη επιλογή.

Το εστιατόριο Αστακός στη Γλυφάδα 9

Το εστιατόριο Αστακός στη Γλυφάδα 12

Ο ξυλόφουρνος δίνει ζωή σε πιάτα γεμάτα αυθεντικότητα, όπως το παστίτσιο γαρίδας, το ιμάμ μπαϊλντί με χταποδάκι και φέτα, τα γιουβαρλάκια πεσκανδρίτσας και τα σμυρναίικα κεφτεδάκια τόνου.

Το εστιατόριο Αστακός στη Γλυφάδα 5

Το εστιατόριο Αστακός στη Γλυφάδα 2

Το εστιατόριο Αστακός στη Γλυφάδα 10

Το εστιατόριο Αστακός στη Γλυφάδα 11

Για τους λάτρεις των οστρακοειδών, ο Oyster Master του εστιατορίου είναι μια εμπειρία από μόνος του. Μπροστά στα μάτια σας, ανοίγει φρέσκα στρείδια με μαεστρία, αποκαλύπτοντας την πιο αγνή γεύση της θάλασσας. Είτε αγαπάτε τα θαλασσινά είτε αναζητάτε μια ξεχωριστή εμπειρία, ο "Αστακός" σας προσκαλεί να ζήσετε μια γιορτή γεύσεων. Εδώ, κάθε επίσκεψη αποτελεί εμπειρία που ταξιδεύει τις αισθήσεις και μένει χαραγμένη στη μνήμη.

Tip: Κλείστε το γεύμα σας γλυκά: η καμένη γαλατόπιτα και το ζεστό γαλακτομπούρεκο αξίζουν της προσοχής σας.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Astakos

Διαδόχου Παύλου 46, 2η Μαρίνα Γλυφάδας
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/12/2025

Τα Taco Bell πάνε και Πανόρμου

Από την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025, το νέο κατάστημα στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 73 ξεκινά τη λειτουργία του, φέρνοντας την αναγνωρίσιμη αισθητική και το μενού του brand σε μία ακόμη γειτονιά της πόλης.

Sunday Brunch στο "ORA": Η πιο εκλεπτυσμένη Κυριακάτικη συνήθεια της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Στο "One&Only Aesthesis", εκεί όπου η θάλασσα γίνεται καμβάς πολυτέλειας, οι Κυριακές αποκτούν δικό τους ρυθμό.

"Focal": Ρεβεγιόν με φόντο την Ακρόπολη

Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το κομψό rooftop εστιατόριο του ριζικά ανανεωμένου ξενοδοχείου "Electra Rhythm Athens", του ομίλου "Electra Hotels and Resorts", ανοίγει τις πόρτες του προσφέροντας ραφιναρισμένες γεύσεις με τη φινέτσα που αρμόζει στο πνεύμα των ημερών.

Στο Libertine Drinkery ζει ο μικρόκοσμος μιας γειτονιάς

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι που μας μαθαίνει τι σημαίνει all-day φιλοξενία.

"Meliá Athens": Ρεβεγιόν με γαστρονομία πολλών αστέρων

Σε "Sky Lounge Rooftop Bar" του "Meliá Athens", ο πολυβραβευμένο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υπογράφει δύο εορταστικά μενού που υμνούν τη χειμερινή εποχή με γήινες πινελιές, γευστική φινέτσα και τεχνική αρτιότητα.

"Humain": Εκεί όπου η θεατρικότητα συναντά το γιορτινό dégustation

Κατά τη διάρκεια των εορτών, το "Humain" παρουσιάζει ένα festive dégustation menu που σερβίρεται καθημερινά από τις 23/12 έως τις 3/1, μια χειμωνιάτικη αφήγηση σε πράξεις.