
Στην καρδιά της ιχθυόσκαλας της Γλυφάδας, πάνω στην ακροθαλασσιά, ο σεφ Αριστοτέλης Ζέρβας δημιουργεί ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και αριστοτεχνία. Bυθιστείτε λοιπόν σε μια ιδιαίτερη γευστική περιπέτεια στον "Αστακό", το εστιατόριο που μεταμορφώνει τις γεύσεις της θάλασσας σε έργα τέχνης.



Τα ψάρια και τα θαλασσινά έρχονται κατευθείαν από τα καΐκια, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ποιότητασε κάθε πιάτο. Ο "Αστακός" ξεχωρίζει για τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του, που αποτυπώνουν τη μαγεία της θάλασσας. Αν αναζητάτε κάτι πραγματικά μοναδικό,τα παραδοσιακά μαγειρευτά του είναι η απόλυτη επιλογή.


Ο ξυλόφουρνος δίνει ζωή σε πιάτα γεμάτα αυθεντικότητα, όπως το παστίτσιο γαρίδας, το ιμάμ μπαϊλντί με χταποδάκι και φέτα, τα γιουβαρλάκια πεσκανδρίτσας και τα σμυρναίικα κεφτεδάκια τόνου.




Για τους λάτρεις των οστρακοειδών, ο Oyster Master του εστιατορίου είναι μια εμπειρία από μόνος του. Μπροστά στα μάτια σας, ανοίγει φρέσκα στρείδια με μαεστρία, αποκαλύπτοντας την πιο αγνή γεύση της θάλασσας. Είτε αγαπάτε τα θαλασσινά είτε αναζητάτε μια ξεχωριστή εμπειρία, ο "Αστακός" σας προσκαλεί να ζήσετε μια γιορτή γεύσεων. Εδώ, κάθε επίσκεψη αποτελεί εμπειρία που ταξιδεύει τις αισθήσεις και μένει χαραγμένη στη μνήμη.
Tip: Κλείστε το γεύμα σας γλυκά: η καμένη γαλατόπιτα και το ζεστό γαλακτομπούρεκο αξίζουν της προσοχής σας.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.