
Δε χωρά αμφιβολία πως το Iώdio (βραβευμένο ως ένα από τα κορυφαία νέα μέρη της πόλης από τα Tasty Awards x Esquire/ Best New Restaurants) αποτελεί ένα από τα εστιατορικά χιτ της σεζόν στην Αθήνα, σε μια πόλη που δε σταματά στιγμή να εμπλουτίζει τη γευστική της πρόταση με καινούρια σποτ.
Το εν λόγω εστιατόριο -η κολωνακιώτικη ερμηνεία στο "εστιατόριο ψαριού" μαζί με DNA από κλασική ψαροταβέρνα και άριστη πρώτη ύλη- δε θα περιοριστεί όμως αυτό το καλοκαίρι στα στενά όρια της δημοφιλέστατης αθηναϊκής γειτονιάς αλλά θα ανοίξει τα πανιά του και για τις Κυκλάδες.

Λιμάνι στην καλοκαιρινή του εξόρμηση θα είναι το πάντοτε ενδιαφέρον γαστρονομικά Belvedere Hotel της Μυκόνου, εκεί όπου από τις 18 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου το Iώdio θα παρουσιάσει στους επισκέπτες το θερινό του pop-up.
Η εποχικότητα, οι αναβαθμισμένες μεσογειακές γεύσεις και η τολμηρή δημιουργική έκφραση με επίκεντρο πάντοτε τη θάλασσα καθώς και όλα τα υπόλοιπα ατού του Ιωδίου, θα 'σερβίρονται' σε μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία δίπλα στην πισίνα και πλάι στο βραβευμένο με Top Notch από τον θεσμό των Χρυσών Σκούφων, Matsuhisa Mykonos. Το κόνσεπτ και το μενού θα είναι παρόμοια με του Κολωνακίου ενώ και η πολυβραβευμένη σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη θα είναι παρούσα στα της κουζίνας του.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.