Βραδιά Chardonnay με τον Gautier Rousille: Η Βουργουνδία συναντά τη γαστρονομία του Kohylia

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο κορυφαίο οινοποιείο Guillemot-Michel.

GUILLEMOT MICHEL AT KOHYLIA GRAND RESORT LAGONISSI.j

Το εστιατόριο Kohylia στο Grand Resort Lagonissi φιλοξενεί την Τετάρτη 9 Ιουλίου μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία υψηλής οινικής αξίας. Σε συνεργασία με την εταιρεία Mr. Vertigo παρουσιάζει στο κοινό το boutique οινοποιείο Guillemot-Michel από τη Βουργουνδία της Γαλλίας και διοργανώνει ένα wine pairing dinner με συνοδεία επιλεγμένων ετικετών Chardonnay από τους βιολογικούς αμπελώνες στις πλαγιές του Quintaine.

Τη βραδιά θα τιμήσει με την παρουσία του ο Gautier Rousille, εκπρόσωπος της δεύτερης γενιάς παραγωγών του Domaine Guillemot-Michel, που θα μυήσει το κοινό στη φιλοσοφία του Viré-Clessé – μιας από τις πλέον εκλεκτές appellations του νότιου Maconnais.

Ο executive chef Χρύσανθος Μανωλόπουλος επιμελείται ένα ιδιαίτερο μενού πέντε σταδίων, εμπνευσμένο από τη γαλλική και ιαπωνική κουζίνα συνοδευόμενο από τα υπέροχα Chardonnay του οινοποιείου Guillemot-Michel. Η ένωση της αυθεντικής γαλλικής οινοποιίας με τη σύγχρονη γαστρονομική ταυτότητα του Kohylia υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.

Λίγα λόγια για το Domaine Guillemot-Michel

Το Domaine Guillemot-Michel βρίσκεται στην ποιοτική ζώνη του Viré-Clessé, στην καρδιά του νότιου Maconnais. Οι Sophie Guillemot και Gautier Rousille, με βαθιά αφοσίωση στις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας, παράγουν κρασιά που εκφράζουν με αυθεντικότητα τον τόπο και την ποικιλία.

Τα Chardonnay τους, από παλαιά αμπέλια και με ελάχιστες παρεμβάσεις στην οινοποίηση, αποτελούν σημείο αναφοράς όχι μόνο για την περιοχή, αλλά για ολόκληρη τη Βουργουνδία.
Η παρουσία του Gautier Rousille στο Grand Resort Lagonissi αποτελεί μοναδική ευκαιρία για το ελληνικό κοινό να γνωρίσει από κοντά τη νέα γενιά οινοποιών που ανανεώνουν τη γαλλική παράδοση με φρεσκάδα, καινοτομία και σεβασμό στην πρώτη ύλη.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων – απαιτείται κράτηση: 22910 76000
restaurantrsv@grandresort.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/12/2025

Τα Taco Bell πάνε και Πανόρμου

Από την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025, το νέο κατάστημα στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 73 ξεκινά τη λειτουργία του, φέρνοντας την αναγνωρίσιμη αισθητική και το μενού του brand σε μία ακόμη γειτονιά της πόλης.

Sunday Brunch στο "ORA": Η πιο εκλεπτυσμένη Κυριακάτικη συνήθεια της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Στο "One&Only Aesthesis", εκεί όπου η θάλασσα γίνεται καμβάς πολυτέλειας, οι Κυριακές αποκτούν δικό τους ρυθμό.

"Focal": Ρεβεγιόν με φόντο την Ακρόπολη

Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το κομψό rooftop εστιατόριο του ριζικά ανανεωμένου ξενοδοχείου "Electra Rhythm Athens", του ομίλου "Electra Hotels and Resorts", ανοίγει τις πόρτες του προσφέροντας ραφιναρισμένες γεύσεις με τη φινέτσα που αρμόζει στο πνεύμα των ημερών.

Στο Libertine Drinkery ζει ο μικρόκοσμος μιας γειτονιάς

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι που μας μαθαίνει τι σημαίνει all-day φιλοξενία.

"Meliá Athens": Ρεβεγιόν με γαστρονομία πολλών αστέρων

Σε "Sky Lounge Rooftop Bar" του "Meliá Athens", ο πολυβραβευμένο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υπογράφει δύο εορταστικά μενού που υμνούν τη χειμερινή εποχή με γήινες πινελιές, γευστική φινέτσα και τεχνική αρτιότητα.

"Humain": Εκεί όπου η θεατρικότητα συναντά το γιορτινό dégustation

Κατά τη διάρκεια των εορτών, το "Humain" παρουσιάζει ένα festive dégustation menu που σερβίρεται καθημερινά από τις 23/12 έως τις 3/1, μια χειμωνιάτικη αφήγηση σε πράξεις.