Βραδιά Chardonnay με τον Gautier Rousille: Η Βουργουνδία συναντά τη γαστρονομία του Kohylia

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο κορυφαίο οινοποιείο Guillemot-Michel.

GUILLEMOT MICHEL AT KOHYLIA GRAND RESORT LAGONISSI.j

Το εστιατόριο Kohylia στο Grand Resort Lagonissi φιλοξενεί την Τετάρτη 9 Ιουλίου μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία υψηλής οινικής αξίας. Σε συνεργασία με την εταιρεία Mr. Vertigo παρουσιάζει στο κοινό το boutique οινοποιείο Guillemot-Michel από τη Βουργουνδία της Γαλλίας και διοργανώνει ένα wine pairing dinner με συνοδεία επιλεγμένων ετικετών Chardonnay από τους βιολογικούς αμπελώνες στις πλαγιές του Quintaine.

Τη βραδιά θα τιμήσει με την παρουσία του ο Gautier Rousille, εκπρόσωπος της δεύτερης γενιάς παραγωγών του Domaine Guillemot-Michel, που θα μυήσει το κοινό στη φιλοσοφία του Viré-Clessé – μιας από τις πλέον εκλεκτές appellations του νότιου Maconnais.

Ο executive chef Χρύσανθος Μανωλόπουλος επιμελείται ένα ιδιαίτερο μενού πέντε σταδίων, εμπνευσμένο από τη γαλλική και ιαπωνική κουζίνα συνοδευόμενο από τα υπέροχα Chardonnay του οινοποιείου Guillemot-Michel. Η ένωση της αυθεντικής γαλλικής οινοποιίας με τη σύγχρονη γαστρονομική ταυτότητα του Kohylia υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.

Λίγα λόγια για το Domaine Guillemot-Michel

Το Domaine Guillemot-Michel βρίσκεται στην ποιοτική ζώνη του Viré-Clessé, στην καρδιά του νότιου Maconnais. Οι Sophie Guillemot και Gautier Rousille, με βαθιά αφοσίωση στις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας, παράγουν κρασιά που εκφράζουν με αυθεντικότητα τον τόπο και την ποικιλία.

Τα Chardonnay τους, από παλαιά αμπέλια και με ελάχιστες παρεμβάσεις στην οινοποίηση, αποτελούν σημείο αναφοράς όχι μόνο για την περιοχή, αλλά για ολόκληρη τη Βουργουνδία.
Η παρουσία του Gautier Rousille στο Grand Resort Lagonissi αποτελεί μοναδική ευκαιρία για το ελληνικό κοινό να γνωρίσει από κοντά τη νέα γενιά οινοποιών που ανανεώνουν τη γαλλική παράδοση με φρεσκάδα, καινοτομία και σεβασμό στην πρώτη ύλη.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων – απαιτείται κράτηση: 22910 76000
restaurantrsv@grandresort.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/10/2025

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.

Στο Ovio για την World Pasta Day

Το δημοφιλές εστιατόριο προσκαλεί τους λάτρεις των ζυμαρικών σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ατμόσφαιρας.

Ιταλική κουζίνα με ανατρεπτική ματιά στο νέο εστιατόριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης

Στην πλέον δημοφιλή πλατεία του ιστορικού κέντρου, το 'Brera' έχει μιλανέζικο αέρα και πολυπρόσωπη νοστιμιά.