
Αντλώντας έμπνευση από τον "χαμένο χρόνο" του Μαρσέλ Προυστ, το Temps Perdu συνεχίζει να γράφει το δικό του γαστρονομικό κεφάλαιο, όπου η γεύση γίνεται συνδετικός κρίκος με το παρελθόν. Στην καρδιά της φιλοσοφίας του βρίσκεται η ανάκληση αναμνήσεων μέσα από αυθεντικές γεύσεις, και αυτήν τη γιορτινή περίοδο, το Πάσχα αποκτά τον δικό του, ξεχωριστό αρωματικό χαρακτήρα.
Οι φετινές δημιουργίες αποτυπώνουν τη ζεστασιά των οικογενειακών στιγμών και την παράδοση μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη προσέγγιση. Το τσουρέκι του Temps Perdu, με προζύμι, αρωματισμένο με μαστίχα, μαχλέπι, πορτοκάλι, βανίλια και κάρδαμο, ισορροπεί ανάμεσα στην κλασική νοσταλγία και τη μοντέρνα αρτιότητα.

Η Colomba di Pasqua, το εμβληματικό ιταλικό πασχαλινό έδεσμα που απαιτεί δύο μέρες προετοιμασίας, εμπλουτίζει τις φετινές επιλογές με την αφράτη υφή και τα ντελικάτα αρώματά της. Η Colomba του Temps Perdu, φτιάχνεται με κονφί εσπεριδοειδών, βανίλια, μαύρη σοκολάτα και λικέρ μανταρίνι. Τόσο το τσουρέκι όσο και η Colomba παρουσιάζονται σε ιδιαίτερες συσκευασίες που σέβονται την ταυτότητα του Temps Perdu, διατηρώντας τον δωρικό και αυθεντικό χαρακτήρα του brand αναλλοίωτο.


Στη συλλογή ξεχωρίζουν επίσης τα παραδοσιακά πασχαλινά κουλούρια (λαμπροκούλουρα), με διακριτικά αρώματα βανίλιας, πορτοκαλιού και μαστίχας—γεύσεις που παραπέμπουν στη θαλπωρή των παιδικών χρόνων και σε στιγμές οικειότητας. Μαζί τους, η ομάδα του Temps Perdu προσθέτει τη δική της προσωπική πινελιά με γλυκίσματα εμπνευσμένα από αγαπημένες αναμνήσεις: τα μυρωδάτα μουστοκούλουρα με μούστο, κανέλα και γαρύφαλλο, αλλά και τα μαμούλια Χίου—γνωστά και ως "μαμούλ" στη Μέση Ανατολή—σε μια δική τους εκδοχή με ανθόνερο, καρύδι και αμύγδαλο.


Οι νέες αυτές γεύσεις έρχονται σε δυναμική αντίθεση με το industrial περιβάλλον του Temps Perdu, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία, όπου το παρελθόν και το παρόν συναντώνται μέσα από την τέχνη της γαστρονομίας.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.