To PS Luncheon επιστρέφει, χωρίς καραντίνα αυτή τη φορά

Το ιδιαίτερο delivery food concept καταφθάνει και πάλι απευθείας από την κουζίνα του Proveleggios, με μενού ειδικά σχεδιασμένο από τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη.

To PS Luncheon επιστρέφει, χωρίς καραντίνα αυτή τη φορά

Γεννήθηκε μαζί με το remake του λοκντάουν αν και η σύνδεση με την εποχή της πανδημίας και τη συγκεκριμένη συνθήκη το αδικεί. Το PS Luncheon αποτέλεσε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα delivery projects της εστιατορικής πραγματικότητας του κορονοϊού και έκανε το last call του στις 25 Απριλίου του 2021. Η βραχύβια γευστική του δράση δημιούργησε ωστόσο αρκετούς πιστούς που σίγουρα θα χαρούν μαθαίνοντας πως επιστρέφει. 

Τρία χρόνια αργότερα, το PSL επιστρέφει - χωρίς την καραντίνα 

Το μενού διαφορετικό, αλλά στην ίδια λογική: δημιουργικό, λαχταριστό, comfort, βαθιά νόστιμο με φαγητό που φτάνει στο σπίτι όπως πρέπει, και πλέον μπορεί να μοιραστεί. 

To PS Luncheon επιστρέφει, χωρίς καραντίνα αυτή τη φορά 3

To PS Luncheon επιστρέφει, χωρίς καραντίνα αυτή τη φορά 5

Spare ribs καπνιστά και ζουμερά, PS Fried Chicken, το τέλειο τηγανητό κοτόπουλο με μυστική sauce, udon noodles με σουτζουκάκια στα κάρβουνα και αρσενικό Νάξου αλλά και με καμμένα κρεμμύδια, μυζήθρα και τσίλι, Bahn mi με Shawarma, έναν επικό γύρο μοσχαριού με γιαούρτι, ταχίνι και harissa, vegan tostadas με φαλάφελ, ssam balik με κροκέτες ψαριού, bonito και μαγιονέζα γαρίδας, αλλά και ένα Βanana Split που θα σε κάνει να γλείφεις τη συσκευασία. Και φυσικά, last but not least, όπως ακριβώς και τότε, το PSL σας φέρνει το βάσκικο cheesecake - ναι, εκείνο από το οποίο ξεκίνησαν όλα και για το Sweet Nolan. 

To PS Luncheon επιστρέφει, χωρίς καραντίνα αυτή τη φορά 1

To PS Luncheon επιστρέφει, χωρίς καραντίνα αυτή τη φορά 6

To PS Luncheon επιστρέφει, χωρίς καραντίνα αυτή τη φορά 4

Κάθε μέρα, από τη 1 το μεσημέρι έως και τις 23.00, μέσα από την κουζίνα του Proveleggios, το PSL έρχεται αβίαστα στο χώρο σου από την Wolt.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
18/12/2025

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.