Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας

Το bar restaurant της οδού Σταδίου σου δίνει έξτρα αφορμές για να το επισκεφθείς αυτόν το χειμώνα.

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας

Πριν περίπου έναν χρόνο, έκανε την εμφάνισή του στα της πόλης δρώμενα ένα high volume και νόστιμο bar restaurant, βαμμένο στο ζωηρό κόκκινο της παπαρούνας. Η γευστική του κατεύθυνση έδειχνε -και ακόμη δείχνει- προς εξωτικά μονοπάτια, με σεφ τον βραβευμένο Σπύρο Μαυροειδή. Το "Wild Poppies" συνεχίζει σε δυνατές στροφές, έχοντας κι άλλους άσους πλέον στο μανίκι του, αποτελώντας πάντοτε αυτή την ιδιαίτερη ετεροτοπία: από τη μία η Σταδίου, και από την άλλη η Ασία.

Κάθε Τετάρτη πια, το "Wild Poppies" σερβίρει γεύσεις από μία διαφορετική χώρα της Ασίας

Ξεκινώντας από τις 4 Δεκεμβρίου (και για κάθε Τετάρτη του χειμώνα) ο σεφ Μαυροειδής αφιερώνει την κουζίνα του κι όλη του την τέχνη αποκλειστικά σε μία χώρα της Ασίας, με ένα ephemeral μενού ημέρας που σκοπό έχει να σε μυήσει σε μερικές από τις πιο νόστιμες κουζίνες του πλανήτη.

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας 7

Έτσι, θα εξερευνήσεις τα ξακουστά noodles και τα πλούσια curry της Ταϊλάνδης, θα δοκιμάσεις αφράτα bao buns, dim sum  και λεπτεπίλεπτα spring rolls από την Κίνα, θα ανακαλύψεις όλα τα μυστικά ενός ζουμερού yakitori από την Ιαπωνία, μαζί και τη νοστιμιά που κρύβεται σε ένα λεπτοδουλεμένο nigiri. 

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας 5

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας 3

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας 4

Σε αυτό το ταξίδι ο Σπύρος Μαυροειδής δεν θα είναι μόνος του - καταξιωμένοι Έλληνες σεφ θα κάνουν κάθε τόσο μία αναπάντεχη guest εμφάνιση στην κουζίνα του, με τα ονόματά τους προς το παρόν να κρατούνται μυστικά. Ίσως για να μη χαλάσει η έκπληξη.

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας 6

Και μπορεί στα μέσα της εβδομάδας να δίνεις ραντεβού για εξωτικά γευστικά ταξίδια, όμως, όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, γνωρίζεις προφανώς τι παίζει εδώ. Τα πάρτι του "Wild Poppies" -από την Πέμπτη έως την Κυριακή- μεταμορφώνουν αυτή τη στοά της Σταδίου στο προσωπικό σου dance floor. 

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας 8

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Από τα μεσημέρια των 80s στα βράδια του σήμερα: Το 'Παραδοσιακό Καφενείο' επιστρέφει στο Κολωνάκι

Σαράντα παρά δύο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το "Καφενείο" επανέρχεται ανανεωμένο, γράφοντας μια καινούρια σελίδα στην πορεία του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/09/2025

Στο 'Ami' θα ξαναμάθεις ιταλικά

Ο βραβευμένος σεφ Δήμος Σαμουράκης παρουσιάζει ένα νέο μενού με ιταλιάνικη φινέτσα και εποχικότητα.

Πώς θα δοκιμάσεις τα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας σε ειδικά μενού με εξαιρετικές τιμές

Το "αθηνόραμα", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς υποδέχονται στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα για εκλεκτούς τυχερούς!

Πότε επιστρέφει σε κανονική λειτουργία το Ovio του Πάνου Ιωαννίδη

Η πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.