Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας

Το bar restaurant της οδού Σταδίου σου δίνει έξτρα αφορμές για να το επισκεφθείς αυτόν το χειμώνα.

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας

Πριν περίπου έναν χρόνο, έκανε την εμφάνισή του στα της πόλης δρώμενα ένα high volume και νόστιμο bar restaurant, βαμμένο στο ζωηρό κόκκινο της παπαρούνας. Η γευστική του κατεύθυνση έδειχνε -και ακόμη δείχνει- προς εξωτικά μονοπάτια, με σεφ τον βραβευμένο Σπύρο Μαυροειδή. Το "Wild Poppies" συνεχίζει σε δυνατές στροφές, έχοντας κι άλλους άσους πλέον στο μανίκι του, αποτελώντας πάντοτε αυτή την ιδιαίτερη ετεροτοπία: από τη μία η Σταδίου, και από την άλλη η Ασία.

Κάθε Τετάρτη πια, το "Wild Poppies" σερβίρει γεύσεις από μία διαφορετική χώρα της Ασίας

Ξεκινώντας από τις 4 Δεκεμβρίου (και για κάθε Τετάρτη του χειμώνα) ο σεφ Μαυροειδής αφιερώνει την κουζίνα του κι όλη του την τέχνη αποκλειστικά σε μία χώρα της Ασίας, με ένα ephemeral μενού ημέρας που σκοπό έχει να σε μυήσει σε μερικές από τις πιο νόστιμες κουζίνες του πλανήτη.

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας 7

Έτσι, θα εξερευνήσεις τα ξακουστά noodles και τα πλούσια curry της Ταϊλάνδης, θα δοκιμάσεις αφράτα bao buns, dim sum  και λεπτεπίλεπτα spring rolls από την Κίνα, θα ανακαλύψεις όλα τα μυστικά ενός ζουμερού yakitori από την Ιαπωνία, μαζί και τη νοστιμιά που κρύβεται σε ένα λεπτοδουλεμένο nigiri. 

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας 5

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας 3

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας 4

Σε αυτό το ταξίδι ο Σπύρος Μαυροειδής δεν θα είναι μόνος του - καταξιωμένοι Έλληνες σεφ θα κάνουν κάθε τόσο μία αναπάντεχη guest εμφάνιση στην κουζίνα του, με τα ονόματά τους προς το παρόν να κρατούνται μυστικά. Ίσως για να μη χαλάσει η έκπληξη.

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας 6

Και μπορεί στα μέσα της εβδομάδας να δίνεις ραντεβού για εξωτικά γευστικά ταξίδια, όμως, όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, γνωρίζεις προφανώς τι παίζει εδώ. Τα πάρτι του "Wild Poppies" -από την Πέμπτη έως την Κυριακή- μεταμορφώνουν αυτή τη στοά της Σταδίου στο προσωπικό σου dance floor. 

Κάθε Τετάρτη, το Wild Poppies σε ταξιδεύει σε μία χώρα της Ασίας 8

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Wild Poppies

Σταδίου 7 (εντός στοάς), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.