Στο "Belon", η κομψή ψαροφαγία εναρμονίζεται με τη δυνατή μπάρα

Ένα νέο bar restaurant φέρνει τη δική του γευστική προσέγγιση στην Κηφισιά, με μπροστάρηδες τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο και τον mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Το μπαρ-εστιατόριο Belon στην Κηφισιά

Το Belon έκανε την εμφάνισή του στην Κηφισιά την περασμένη άνοιξη, φιλοδοξώντας να καταθέσει τη δική του θαλασσινή πρόταση γεύσης, ισορροπώντας τη σύγχρονη εκλεπτυσμένη ψαροφαγία με τη fine drinking φιλοσοφία. 

Το προσεγμένο bar restaurant εμπιστεύεται για την καλοφαγική του πρόταση τον χαρισματικό γευσιπλάστη Δημήτρη Κοντόπουλο, που μαζί με τους συνεργάτες του επιμελούνται το μενού και παρουσιάζουν εμπνευσμένα πιάτα που αναδεικνύουν την ουσία της πολύ καλής πρώτης ύλης, μέσα από συνταγές με χαρακτήρα. 

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 2

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 4

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 6

Τι συναντάς λοιπόν στην κάρτα του Belon; Seafood προτάσεις with a twist όπως ψάρια εποχής σε καρπάτσιο, σατομπριάν ροφού, χειροποίητα ζυμαρικά με σφυρίδα αλλά και πολλές επιλογές από στρείδια Gillardeau και θαλασσινά σε διάφορες εκδοχές, όπως ολόκληρα χτένια γκρατινέ.

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 12

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 13

Ξεχωρίζουν ασφαλώς και διαχρονικά πιάτα με σφυρίδα, μπακαλιάρο και γλώσσα, καθώς και μερικοί ακόμη συναρπαστικοί pasta με φρέσκο αστακό, καραβίδα ή ροφό, που μαζί με όλα τα υπόλοιπα "ξεδιπλώνουν" τον πλήρη χαρακτήρα και τη φιλοσοφία της κουζίνας.

Αυτή όμως είναι η μία όψη του νομίσματος, καθώς υπάρχει και εκείνη της πολύ δυνατής μπάρας, με signature cocktails, premium και deluxe ποτά, χειροποίητα in -house λικέρ και all time classics, με την υπογραφή του mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου, που έχει επιμεληθεί τη λίστα του μπαρ. Must drink το σπιτικό Negroni με τη "μυστική συνταγή".

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 9

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 5

Το Belon δένει το πακέτο των παροχών του με live DJ sets από Πέμπτη έως και Κυριακή, που δίνουν το ρυθμό τόσο στο section του ρεστοράν όσο και σε εκείνο του μπαρ.


Info

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά
Τηλ. 210 6231003
Ανοιχτά Τρ.- Πέμ. 18.00-01.00, Παρ., Σάβ. 13.00-02.00, Κυρ. 13.00-21.30

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
31/10/2025

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.

Sea You, μια νέα 'μεζερί' μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι

Με έμπνευση από τη χαλαρή, 'κοινόχρηστη' φιλοσοφία του μεζέ, το νέο θαλασσινό εστιατόριο συνδυάζει νησιωτική ανεμελιά και αθηναϊκή κομψότητα.

Στα 'ψηλά' της Ακαδημίας, τρως μία από τις τοπ ιαπωνικές κουζίνες της Αθήνας

Η δημιουργικότητα του ταλαντούχου σεφ Δημήτρη Κότσαλη στρέφει τα φώτα στο εστιατόριο Nyx, στα 'ορεινά' του ξενοδοχείου Academias.