
Το Belon έκανε την εμφάνισή του στην Κηφισιά την περασμένη άνοιξη, φιλοδοξώντας να καταθέσει τη δική του θαλασσινή πρόταση γεύσης, ισορροπώντας τη σύγχρονη εκλεπτυσμένη ψαροφαγία με τη fine drinking φιλοσοφία.
Το προσεγμένο bar restaurant εμπιστεύεται για την καλοφαγική του πρόταση τον χαρισματικό γευσιπλάστη Δημήτρη Κοντόπουλο, που μαζί με τους συνεργάτες του επιμελούνται το μενού και παρουσιάζουν εμπνευσμένα πιάτα που αναδεικνύουν την ουσία της πολύ καλής πρώτης ύλης, μέσα από συνταγές με χαρακτήρα.



Τι συναντάς λοιπόν στην κάρτα του Belon; Seafood προτάσεις with a twist όπως ψάρια εποχής σε καρπάτσιο, σατομπριάν ροφού, χειροποίητα ζυμαρικά με σφυρίδα αλλά και πολλές επιλογές από στρείδια Gillardeau και θαλασσινά σε διάφορες εκδοχές, όπως ολόκληρα χτένια γκρατινέ.


Ξεχωρίζουν ασφαλώς και διαχρονικά πιάτα με σφυρίδα, μπακαλιάρο και γλώσσα, καθώς και μερικοί ακόμη συναρπαστικοί pasta με φρέσκο αστακό, καραβίδα ή ροφό, που μαζί με όλα τα υπόλοιπα "ξεδιπλώνουν" τον πλήρη χαρακτήρα και τη φιλοσοφία της κουζίνας.
Αυτή όμως είναι η μία όψη του νομίσματος, καθώς υπάρχει και εκείνη της πολύ δυνατής μπάρας, με signature cocktails, premium και deluxe ποτά, χειροποίητα in -house λικέρ και all time classics, με την υπογραφή του mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου, που έχει επιμεληθεί τη λίστα του μπαρ. Must drink το σπιτικό Negroni με τη "μυστική συνταγή".


Το Belon δένει το πακέτο των παροχών του με live DJ sets από Πέμπτη έως και Κυριακή, που δίνουν το ρυθμό τόσο στο section του ρεστοράν όσο και σε εκείνο του μπαρ.
Info
Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά
Τηλ. 210 6231003
Ανοιχτά Τρ.- Πέμ. 18.00-01.00, Παρ., Σάβ. 13.00-02.00, Κυρ. 13.00-21.30
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.