Στο "Belon", η κομψή ψαροφαγία εναρμονίζεται με τη δυνατή μπάρα

Ένα νέο bar restaurant φέρνει τη δική του γευστική προσέγγιση στην Κηφισιά, με μπροστάρηδες τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο και τον mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Το μπαρ-εστιατόριο Belon στην Κηφισιά

Το Belon έκανε την εμφάνισή του στην Κηφισιά την περασμένη άνοιξη, φιλοδοξώντας να καταθέσει τη δική του θαλασσινή πρόταση γεύσης, ισορροπώντας τη σύγχρονη εκλεπτυσμένη ψαροφαγία με τη fine drinking φιλοσοφία. 

Το προσεγμένο bar restaurant εμπιστεύεται για την καλοφαγική του πρόταση τον χαρισματικό γευσιπλάστη Δημήτρη Κοντόπουλο, που μαζί με τους συνεργάτες του επιμελούνται το μενού και παρουσιάζουν εμπνευσμένα πιάτα που αναδεικνύουν την ουσία της πολύ καλής πρώτης ύλης, μέσα από συνταγές με χαρακτήρα. 

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 2

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 4

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 6

Τι συναντάς λοιπόν στην κάρτα του Belon; Seafood προτάσεις with a twist όπως ψάρια εποχής σε καρπάτσιο, σατομπριάν ροφού, χειροποίητα ζυμαρικά με σφυρίδα αλλά και πολλές επιλογές από στρείδια Gillardeau και θαλασσινά σε διάφορες εκδοχές, όπως ολόκληρα χτένια γκρατινέ.

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 12

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 13

Ξεχωρίζουν ασφαλώς και διαχρονικά πιάτα με σφυρίδα, μπακαλιάρο και γλώσσα, καθώς και μερικοί ακόμη συναρπαστικοί pasta με φρέσκο αστακό, καραβίδα ή ροφό, που μαζί με όλα τα υπόλοιπα "ξεδιπλώνουν" τον πλήρη χαρακτήρα και τη φιλοσοφία της κουζίνας.

Αυτή όμως είναι η μία όψη του νομίσματος, καθώς υπάρχει και εκείνη της πολύ δυνατής μπάρας, με signature cocktails, premium και deluxe ποτά, χειροποίητα in -house λικέρ και all time classics, με την υπογραφή του mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου, που έχει επιμεληθεί τη λίστα του μπαρ. Must drink το σπιτικό Negroni με τη "μυστική συνταγή".

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 9

Το bar restaurant Belon στην Κηφισιά 5

Το Belon δένει το πακέτο των παροχών του με live DJ sets από Πέμπτη έως και Κυριακή, που δίνουν το ρυθμό τόσο στο section του ρεστοράν όσο και σε εκείνο του μπαρ.


Info

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά
Τηλ. 210 6231003
Ανοιχτά Τρ.- Πέμ. 18.00-01.00, Παρ., Σάβ. 13.00-02.00, Κυρ. 13.00-21.30

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Gastronomic Forum έρχεται στην Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιείται διεθνές συνέδριο γαστρονομίας, με το Athens Gastronomic Forum να καταφθάνει στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2026.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/12/2025

Νέα εστιατόρια στην Αθήνα: Όλες οι αφίξεις πριν τις γιορτές

Όλα τα νέα και σημαντικά εστιατόρια που ανοίγουν από μέρα σε μέρα και όλα όσα μόλις άνοιξαν και ήδη αγαπήσαμε σε ένα χορταστικό οδοιπορικό στη στολισμένη Αθήνα για όσους αγαπούν τις γιορτινές εξόδους με την αύρα του καινούργιου.

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.