"Ora" για brunch στο "One&Only Aesthesis"

Η αγαπημένη κυριακάτικη συνήθεια επιστρέφει στα ΝΠ και το εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου.

'Ora' για brunch στο 'One&Only Aesthesis'

Το εστιατόριο ORA του βραβευμένου με Χρυσούς Σκούφους και αστέρι Michelin σεφ Ettore Bottrini προσκαλεί και πάλι το κοινό στο καθιερωμένο Sunday Brunch, σε ένα ιδανικό combo γαστρονομίας, ζωντανής μουσικής και μιας ευχάριστης, φιλόξενης ατμόσφαιρας με φόντο τη θάλασσα.

Κάθε Κυριακή, από τις 13:00 ως τις 16:00, ο μοναδικής αισθητικής χώρος του εστιατορίου ORA, στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα, υποδέχεται τους λάτρεις του brunch, ενός από τα πιο δημοφιλή trends στη γαστρονομία διεθνώς. 

Το εστιατόριο ORA και ο περίφημος σεφ του γνωρίζουν ότι το Κυριακάτικο brunch δεν είναι ένα απλό γεύμα, αλλά ένα socializing γεγονός. Μια τέλεια αφορμή για φιλικές και οικογενειακές συναντήσεις κι ένας ιδανικός τρόπος χαλάρωσης από την ένταση της εβδομάδας.

Αντλώντας έμπνευση από την Ελληνο-Ιταλική καταγωγή του σεφ, ο χώρος του ORA τις Κυριακές μεταμορφώνεται. Ένας εντυπωσιακός μπουφές με ποικιλία από food stations, live barbeque θαλασσινών και κρεατικών, αλλά και μια ανοιχτή κουζίνα στήνονται για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, με κλασικά brunch πιάτα και ξεχωριστές μεσογειακές γεύσεις.
 
Στα stations του πληθωρικού μπουφέ θα ανακαλύψεις μοναδικές επιλογές από ολόφρεσκα εκλεκτά θαλασσινά, όπως αστακό και στρείδια Fine de Claire. Φυσικά, δε λείπουν τα απαραίτητα συνοδευτικά, με ένα πλήρες salad bar με δροσερά λαχανικά και dressings, premium ελληνικά και ιταλικά τυριά, όπως καρίκι Τήνου και taleggio Ιταλίας, αλλά και χειροποίητα φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα.

 Παράλληλα, μια πανδαισία από λαχταριστές γλυκές δημιουργίες, όπως βελούδινες τάρτες με φρέσκα φρούτα, θεαματικές σε γεύση και εμφάνιση τούρτες, πολύχρωμα ζαχαρωτά και πολλές ακόμη ευφάνταστες επιλογές, θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. 

H ανοιχτή κουζίνα αποτελεί πόλο έλξης με τον ζωηρό και δραστήριο ρυθμό της. Εκεί λαμβάνει χώρα η διαδικασία του carving, σε Ιταλική porchetta και άλλα εδέσματα, καθώς και η ετοιμασία ιδιαίτερων συνοδευτικών, όπως το ψάρι En Papillote. Επίσης, στην ανοιχτή κουζίνα σας προσφέρεται η επιλογή να γευτείτε μια πληθώρα προτάσεων με βάση τα αυγά, αλλά και κλασικά Ιταλικά comfort πιάτα με ζυμαρικά και νιόκι, όπως Linguine Cacio e Pepe και Gnocchi alla Sorrentina. Το μενού ολοκληρώνεται από μια ευρεία ποικιλία επιλογών καφέ, ροφημάτων, κρασιού και κοκτέιλ.

Την πλούσια εμπειρία συμπληρώνουν ιδανικά η επιλεγμένη ζωντανή μουσική και η θερμή φιλοξενία, στο εξαιρετικά κομψό, σύγχρονο και ταυτόχρονα άνετο περιβάλλον του ORA. 

Όσον αφορά τους μικρούς επισκέπτες, το KidsOnly κλαμπ του ξενοδοχείου θα τους ενθουσιάσει. Πρόκειται για έναν καλαίσθητο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά ηλικίας 4 έως 11 ετών, που είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στη δική τους ψυχαγωγία και απασχόληση. Διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως βόλτες στον καταπράσινο κήπο, καθώς και μαθήματα μαγειρικής και χειροτεχνίας τους περιμένουν για να βιώσουν αξέχαστες στιγμές χαράς, δημιουργίας και εξερεύνησης, όσο εσείς απολαμβάνετε το γεύμα σας.


Info

Κρατήσεις εδώ
Τηλ. 216 6861310

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αθήνα του Ανατέλλοντος Ηλίου: Η νέα ιαπωνική γεύση της πόλης

4 νέες προσθήκες στον αθηναϊκό χάρτη ανανεώνουν το ενδιαφέρον για την εξ' Ιαπωνίας νοστιμιά σε πιάτα και ποτήρια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/12/2025

Το Athens Gastronomic Forum έρχεται στην Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιείται διεθνές συνέδριο γαστρονομίας, με το Athens Gastronomic Forum να καταφθάνει στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2026.

Νέα εστιατόρια στην Αθήνα: Όλες οι αφίξεις πριν τις γιορτές

Όλα τα νέα και σημαντικά εστιατόρια που ανοίγουν από μέρα σε μέρα και όλα όσα μόλις άνοιξαν και ήδη αγαπήσαμε σε ένα χορταστικό οδοιπορικό στη στολισμένη Αθήνα για όσους αγαπούν τις γιορτινές εξόδους με την αύρα του καινούργιου.

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.