"Grand Resort Lagonissi": Ένα εκλεκτό δείπνο σε συνεργασία με το Mullineux Winery για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του κρασιού και της υψηλής γαστρονομίας, με τη συμμετοχή του Chris και της Andrea Mullineux.

Grand Resort Lagonissi x Mullineux Winery

Το "Grand Resort Lagonissi" παρουσιάζει ένα μοναδικό δείπνο με τα βραβευμένα κρασιά του Mullineux Winery, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρεία Deals SA, που αναλαμβάνει την εμπορία και διανομή των κρασιών του οινοποιείου. Στις 17 Ιουνίου, στο εστιατόριο "Kohylia", το "Grand Resort Lagonissi" θα υποδεχτεί τους Chris και Andrea Mullineux, οινοποιούς του διεθνώς αναγνωρισμένου Mullineux Winery. Το σκηνικό του δείπνου θα συμπληρωθεί από το μελετημένο μενού πέντε πιάτων του ταλαντούχου Executive Chef, Χρύσανθου Μανωλόπουλου

Mullineux Winery

Το συγκεκριμένο οινοποιείο έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της Νοτίου Αφρικής. Το οινοποιείο Mullineux ιδρύθηκε το 2007 στην περιοχή Swartland και διευθύνεται από τους Chris και Andrea Mullineux. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το οινοποιείο καθιερώθηκε ως μία από τις πιο διάσημες μάρκες κρασιού σε διεθνές επίπεδο. Το Swartland έχει μια πολύ μοναδική γεωλογία που επιτρέπει την εξερεύνηση των διαφόρων terroirs του μέσω κλασικών ποικιλιών του Δυτικού Ακρωτηρίου όπως το Chenin Blanc και το Syrah. Μέχρι το 2023, το οινοποιείο είχε λάβει πάνω από πενήντα βαθμολογίες 5 αστέρων από τον οδηγό κρασιού της Νότιας Αφρικής Platter, καθώς και το βραβείο Platter's Winery of the Year πέντε φορές το 2023, το 2020, το 2019, το 2016 και το 2014. 

Οι αμπελώνες που χρησιμοποιούνται για τα κρασιά Mullineux καλλιεργούνται με βιώσιμο τρόπο. Η οικογένεια Mullineux ακολουθεί μια στρατηγική για το περιβάλλον και την κοινωνία, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη μέσω βιώσιμων και ηθικών γεωργικών πρακτικών. Αυτή η προσέγγιση εναρμονίζεται με τις διακρίσεις που έχει λάβει το ξενοδοχείο, όπως το Sustainability Leaders Badge από τον οργανισμό των Leading Hotels, επιδεικνύοντας την αφοσίωσή του ομίλου σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον. 

Κρατήσεις: RESTAURANTRSV@GRANDRESORT.GR, 22910-76000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/12/2025

Τα Taco Bell πάνε και Πανόρμου

Από την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025, το νέο κατάστημα στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 73 ξεκινά τη λειτουργία του, φέρνοντας την αναγνωρίσιμη αισθητική και το μενού του brand σε μία ακόμη γειτονιά της πόλης.

Sunday Brunch στο "ORA": Η πιο εκλεπτυσμένη Κυριακάτικη συνήθεια της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Στο "One&Only Aesthesis", εκεί όπου η θάλασσα γίνεται καμβάς πολυτέλειας, οι Κυριακές αποκτούν δικό τους ρυθμό.

"Focal": Ρεβεγιόν με φόντο την Ακρόπολη

Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το κομψό rooftop εστιατόριο του ριζικά ανανεωμένου ξενοδοχείου "Electra Rhythm Athens", του ομίλου "Electra Hotels and Resorts", ανοίγει τις πόρτες του προσφέροντας ραφιναρισμένες γεύσεις με τη φινέτσα που αρμόζει στο πνεύμα των ημερών.

Στο Libertine Drinkery ζει ο μικρόκοσμος μιας γειτονιάς

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι που μας μαθαίνει τι σημαίνει all-day φιλοξενία.

"Meliá Athens": Ρεβεγιόν με γαστρονομία πολλών αστέρων

Σε "Sky Lounge Rooftop Bar" του "Meliá Athens", ο πολυβραβευμένο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υπογράφει δύο εορταστικά μενού που υμνούν τη χειμερινή εποχή με γήινες πινελιές, γευστική φινέτσα και τεχνική αρτιότητα.

"Humain": Εκεί όπου η θεατρικότητα συναντά το γιορτινό dégustation

Κατά τη διάρκεια των εορτών, το "Humain" παρουσιάζει ένα festive dégustation menu που σερβίρεται καθημερινά από τις 23/12 έως τις 3/1, μια χειμωνιάτικη αφήγηση σε πράξεις.