Η Nespresso Professional παρουσίασε τον Exclusive Selection Galapagos στους Χρυσούς Σκούφους

Ένας εκλεκτός καφές από την premium σειρά Exclusive Selection έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία στιγμή της ελληνικής γαστρονομίας

Nespresso

"Απροσδόκητοι θησαυροί περιμένουν όσους τολμούν να εξερευνήσουν" και αυτό ακριβώς κάνει η Nespresso Professional, προσφέροντας στο φλιτζάνι μας 21 ποικιλίες καφέ μοναδικής ποιότητας που μας ταξιδεύουν στα πλέον εκλεκτά και σπάνια terroir αυτού του κόσμου. Πιστή, μάλιστα, στην μακροχρόνια παράδοση που την ενώνει με τους Χρυσούς Σκούφους, η εταιρεία παρουσίασε σε avant premiere έναν άκρως εκλεκτό καφέ στην κορυφαία γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας.

Nespresso Χρυσοί Σκούφοι 2024

Έτσι, αμέσως μετά το εξαιρετικό μενού που μαγείρεψαν από κοινού ο κορυφαίος Ολλανδός σεφ Jacob Jan Boerma και ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης, ήταν η σειρά του "Galapagos" να ξεκινήσει το ταξίδι του στον κόσμο του fine dining. Ένας espresso με γλυκές νότες από δημητριακά και μπισκότο, απαλός, με γεμάτο σώμα και πικρές νότες από κακάο. Είναι αποτέλεσμα ενός ασυνήθιστου περιβάλλοντος καλλιέργειας με εκπληκτική βιοποικιλότητα στο οποίο μας μυεί ήδη με το όνομά του.

Nespresso Χρυσοί Σκούφοι 2024

Προέρχεται από την premium σειρά Exclusive Selection, μέσω της οποίας η Nespresso Professional προσφέρει στο φλιτζάνι μας σπάνιους θησαυρούς του καφέ από άγνωστα ή ανεξερεύνητα terroirs από όλο τον κόσμο που αφηγούνται μοναδικά την ιστορία τους. Αυτό ακριβώς έκανε ο "Galapagos" στη λήξη της λαμπερής απονομής, χαρίζοντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν, αποτελώντας ασφαλώς την ιδανική επιλογή για κορυφαία γαστρονομικά σημεία και πολυτελή ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
31/05/2024

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.