Οι Χρυσοί Σκούφοι απόλαυσαν Kaiser Pilsner

Η Kaiser έφερε την κορυφαία μπύρα της στη φετινή 31η απονομή του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της Ελλάδας.

Kaiser Pilsner

Όπως ακριβώς η υψηλή γαστρονομία έτσι και η παραγωγή μιας Kaiser Pilsner είναι κι αυτή μια μορφή τέχνης που προϋποθέτει τον αρμονικό συνδυασμό των πιο ποιοτικών υλικών μέσα από πέντε εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τρεις προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου. Η πιο αγαπημένη μπύρα Pilsner της Ελλάδας υποστήριξε και φέτος σθεναρά, για έβδομη χρονιά, τον θεσμό των Χρυσών Σκούφων, τόσο ως χορηγός του Βραβείου Κοινού όσο και συνοδεύοντας με τη φίνα γεύση της ορισμένες από τις εξαιρετικές δημιουργίες που σερβιρίστηκαν στο λαμπερό diner de gala της απονομής.

Kaiser Pilsner

Με στόχο όπως πάντα την ανάδειξη και τη βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της χώρας, η φετινή τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Athenaeum InterContinental". Η μεστή και ιδιαίτερα ξεχωριστή γεύση της Kaiser Pilsner συνόδευσε τη βραδιά ήδη από το ξεκίνημα της και την ανακοίνωση του Βραβείου Κοινού για το 2024 στο εστιατόριο "BeefBar Mykonos", το οποίο ανέδειξαν οι αναγνώστες του Αθηνοράματος.

Kaiser Pilsner

Παράλληλα, η Kaiser ταίριαξε άψογα με ορισμένα από τα γαστρονομικά κομψοτεχνήματα που φιλοτέχνησαν οι προσκεκλημένοι guest chefs της βραδιάς. Το ντελικάτο μακαρόν με φουαγκρά και τσάτνεϋ αχλαδιού, η μαρινάτη παλαμίδα με φίνο χαβιάρι και αγγουράκι τουρσί με χορσράντις, το αγγούρι γεμιστό με πάπια κονφί και σάλτσα δαμάσκηνου, το πολύ εξωτικό ταρτάρ τσιπούρας με καρύδα και λάιμ, και, τέλος, το πολύ ξεχωριστό "σφουγγάρι" ντομάτας βρήκαν το ιδανικό τους ταίρι στην χαρακτηριστική πικράδα της Kaiser Pilsner που υπογράμμισε το ιδιαίτερο γευστικό τους προφίλ. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
31/05/2024

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.