Το ύδωρ της υψηλής γαστρονομίας

Το εξαιρετικό ντουέτο των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino και Acqua Panna χάρισε την μοναδική δροσιά του στην 31η απονομή των Χρυσών Σκούφων.

S.Pellegrino

Κάθε μεγάλη γαστρονομική γιορτή του αθηνοράματος έχει την εξαιρετική δροσιά που της χαρίζει το ασυναγώνιστο ντουέτο που φτιάχνουν το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό των Ιταλικών Άλπεων S.Pellegrino και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης Acqua Panna. Ειδικά μάλιστα φέτος που ο εμβληματικός θεσμός των Χρυσών Σκούφων έκανε ένα δροσερό, νέο ξεκίνημα στους επιβλητικούς χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου "Athenaeum InterContinental", βρέθηκαν και πάλι δίπλα του ως χορηγοί αποδεικνύοντας περίτρανα τη βαθιά σχέση που έχουν συνάψει με τον κόσμο της γαστρονομίας.

S.Pellegrino

Γιατί είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως αν υπάρχουν δύο νερά που συνδέονται απόλυτα με το fine dining σε παγκόσμιο επίπεδο αυτά είναι χωρίς αμφιβολία το S.Pellegrino και το Acqua Panna που συντρόφευσαν τους προσκεκλημένους της λαμπερής βραδιάς ήδη από το ξεκίνημά της. Όσα ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της φετινής 31ης απονομής των Χρυσών Σκούφων ήταν όπως πάντα μια γιορτή αφιερωμένη στους καλύτερους των καλύτερων της ελληνικής γαστρονομίας, σε εκείνους δηλαδή που εξελίσσουν τη γεύση και την ανεβάζουν στο επόμενο επίπεδο.

S.Pellegrino

Το ίδιο κάνει και ο Jacob Jan Boerma, ο guest chef της φετινής βραδιάς που άφησε για λίγο τα αστεράτα εστιατόρια του ανά τον κόσμο προκειμένου να μαγειρέψει αυτοπροσώπως και με τη συνδρομή του επιδραστικού σεφ Παύλου Κυριάκη το εξαιρετικό μενού που απόλαυσαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι της απονομής. Οι υψηλού επιπέδου δημιουργίες έμειναν αξέχαστες σε όσους είχαν την ευκαιρία να τις χαρούν και φυσικά απογειώθηκαν χάρη στις εκλεπτυσμένες φυσαλίδες του S.Pellegrino και τη βελούδινη γεύση του Acqua Panna.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Φakafel": Ποιος είπε ότι η φακή δεν ανήκει στον πλανήτη street food;

Στη Νέα Σμύρνη οι vegans βρίσκουν τον δικό τους προορισμό για νόστιμο φαγητό στο χέρι, χωρίς εκπτώσεις.

03/06/2024

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.