'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ένα από τα πιο δημοφιλή αθηναϊκά spots, το 'Nikkei Floresta'  ετοιμάζεται να δικαιολογήσει και πάλι το όνομά του, καθώς βγαίνει στον ανανεωμένο και αλέγρο κήπο του. Η φετινή έξοδος στον κήπο περιλαμβάνει και πάλι το εντυπωσιακό μπαρ με τη μαρμάρινη μπάρα και τα κομμάτια δέντρων στη βάση του, που έχει στηθεί στην είσοδο του μαγαζιού, όπως και τον υπόλοιπο εξωτικά fun χώρο σε διάφορα επίπεδα.

Ακριβώς σε αυτό το γοητευτικό πλαίσιο, ο executive chef Νίκος Ψηλός και οι chefs de cuisine Δημήτρης Κατσάρας και Ιβάν Νετσιταϊλένκο, υπογράφουν ένα μενού που υπόσχεται υψηλής ποιότητας γαστρονομική εμπειρία, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και το πάθος τους για τη δημιουργία εκλεκτών γεύσεων.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Οι προτάσεις του 'Nikkei Floresta' έχουν ισχυρές fusion βάσεις και χρησιμοποιούν πρώτες ύλες από την Ελλάδα. Ανάμεσα στις επιλογές που αναμένεται να απασχολήσουν είναι το black cod με grapefruit miso και χόρτα, το νιγκίρι με βασιλικό καβούρι και γκρεμολάτα τζίντζερ, τα langosta bao buns με χειροποίητα ψωμάκια, φρέσκο αστακό και ντελικάτη Nikkei mayo sauce και το chicharrón de pescado, το τραγανό φιλέτο γλώσσας με yuzu-kosho sauce.
Οι λάτρεις του κρασιού δε θα μείνουν παραπονεμένοι με μία άκρως ενδιαφέρουσα λίστα που εμπλουτίζεται διαρκώς, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους cocktail aficionados μέσω της αντίστοιχης των ποτών. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
15/09/2025

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.