Η κορυφαία pastry chef Marie Simon στο 'Ark'

Μία βραδιά που αναβιώνει την αστική αθηναϊκή κουζίνα με μια πνοή γαλλικής εκλεπτυσμένης γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής.

Η κορυφαία pastry chef Marie Simon στο 'Ark'

Ο executive chef Γιάννης Μπαξεβάνης και η ομάδα του υποδέχονται στο 'Ark' την παγκοσμίως βραβευμένη σεφ ζαχαροπλαστικής Marie Simon, την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Οι επισκέπτες του εστιατορίου θα απολαύσουν ένα μοναδικό μενού που αναβιώνει την αστική αθηναϊκή κουζίνα με μια πνοή γαλλικής εκλεπτυσμένης γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής. Κάθε μπουκιά θα αποτελέσει ένα ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο, ξυπνώντας μνήμες και ανακαλύπτοντας νέες αισθήσεις.

Η κορυφαία pastry chef Marie Simon στο 'Ark' 1

Η Marie Simon, μία αλχημιστής της ζαχαροπλαστικής, θα παρουσιάσει τις δημιουργίες της σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι. Βραβευμένη με τον τίτλο της "παγκόσμιας πρωταθλήτριας γλυκών τεχνών" (Mondial Des Arts Sucrés, 2018) υπό την καθοδήγηση του Lilian Bonnefoi  και του Thierry Bamas, βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της δικής της εταιρείας, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη ζαχαροπλαστική για επαγγελματίες και ιδιώτες, αλλά και ως ζαχαροπλάστης στο βραβευμένο με δύο Michelin εστιατόριο 'L' Amaryllis', στο Σεν Ρεμί.

Η κορυφαία pastry chef Marie Simon στο 'Ark' 2

Οι γεύσεις του event θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αθηναϊκή σαλάτα με μπαρμπούνι, κοτόπουλο μιλανέζα ψημένο σε κρασί με πιλάφι σαφράν, τουρνεντό Rossini, φιλέτο μόσχου με τρούφα και φουά γκρα.


Info

Για κρατήσεις: 210 8948882
ark-glyfada.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.