"Cova Astir Marina": Γλυκιά ζωή στη Ριβιέρα

Cova Astir Marina

Πίσω στο 1817, ο Ναπολιτάνος Antonio Cova δημιουργούσε στο Μιλάνο ένα από τα πιο ιστορικά γευστικά ινστιτούτα της Ιταλίας. Η ιστορική pasticceria, με σημείο αιχμής το παραδοσιακό panettone, εξελίχθηκε μες στα χρόνια, με αποτέλεσμα πλέον το brand "Cova", αρκετά χρόνια μετά την πρεμιέρα του, το 1993, να μετρά 32 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Cova Astir Marina

Η Αθήνα και ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της προστέθηκαν μόλις στα παραπάνω, με το "Cova Astir Marina" στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης. Με σεβασμό στην ιστορία του brand, έμφαση στη λεπτομέρεια και μια ζεστή ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε αριστοκρατικό σαλόνι, το ολοκαίνουργιο σποτ φιλοδοξεί να γίνει αγαπημένος προορισμός, όπου όλα είναι μέρος μιας ξεχωριστής εμπειρίας: φρεσκοζυμωμένα κρουασάν, παραδοσιακές τάρτες και πάστες, κέικ, αυθεντικός ιταλικός espresso και aperitivi.

Cova Astir Marina

Όλα τα γλυκά για τα οποία το "Cova" είναι διάσημο παγκοσμίως διατίθενται στην αριστοκρατική βιτρίνα της pasticceria, που μαγνητίζει αμέσως το βλέμμα. Απολαμβάνεις την εμπειρία πρωινού γεύματος σε μιλανέζικο στιλ, αλλά και μεσημεριανό δίπλα στη θάλασσα.

Cova Astir Marina

Η αθηναϊκή pasticceria, όμως, δεν περιορίζεται εκεί και σε υποδέχεται Παρασκευή και Σάββατο για fine dining με ιταλικές επιρροές, υπογραμμίζοντας την υψηλής ποιότητας εμπειρία φαγητού και ποτού που πρεσβεύει.

Cova Astir Marina

Απόλλωνος 77, Μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης, 2144448250, Pasticceria Cova Astir Marina, @covaastirmarina

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
11/12/2025

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.