"Cova Astir Marina": Γλυκιά ζωή στη Ριβιέρα

Cova Astir Marina

Πίσω στο 1817, ο Ναπολιτάνος Antonio Cova δημιουργούσε στο Μιλάνο ένα από τα πιο ιστορικά γευστικά ινστιτούτα της Ιταλίας. Η ιστορική pasticceria, με σημείο αιχμής το παραδοσιακό panettone, εξελίχθηκε μες στα χρόνια, με αποτέλεσμα πλέον το brand "Cova", αρκετά χρόνια μετά την πρεμιέρα του, το 1993, να μετρά 32 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Cova Astir Marina

Η Αθήνα και ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της προστέθηκαν μόλις στα παραπάνω, με το "Cova Astir Marina" στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης. Με σεβασμό στην ιστορία του brand, έμφαση στη λεπτομέρεια και μια ζεστή ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε αριστοκρατικό σαλόνι, το ολοκαίνουργιο σποτ φιλοδοξεί να γίνει αγαπημένος προορισμός, όπου όλα είναι μέρος μιας ξεχωριστής εμπειρίας: φρεσκοζυμωμένα κρουασάν, παραδοσιακές τάρτες και πάστες, κέικ, αυθεντικός ιταλικός espresso και aperitivi.

Cova Astir Marina

Όλα τα γλυκά για τα οποία το "Cova" είναι διάσημο παγκοσμίως διατίθενται στην αριστοκρατική βιτρίνα της pasticceria, που μαγνητίζει αμέσως το βλέμμα. Απολαμβάνεις την εμπειρία πρωινού γεύματος σε μιλανέζικο στιλ, αλλά και μεσημεριανό δίπλα στη θάλασσα.

Cova Astir Marina

Η αθηναϊκή pasticceria, όμως, δεν περιορίζεται εκεί και σε υποδέχεται Παρασκευή και Σάββατο για fine dining με ιταλικές επιρροές, υπογραμμίζοντας την υψηλής ποιότητας εμπειρία φαγητού και ποτού που πρεσβεύει.

Cova Astir Marina

Απόλλωνος 77, Μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης, 2144448250, Pasticceria Cova Astir Marina, @covaastirmarina

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
04/09/2025

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

Blue Door Taverna: Η ψυχή της κρητικής φιλοξενίας στην Ελούντα

Η ταβέρνα που ζωντανεύει την παράδοση ενός παλιού ψαρόσπιτου και μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό όπου η κρητική κουζίνα, η φιλοξενία και η θάλασσα γίνονται μία εμπειρία.

Εκεί τρως cinnamon rolls στην Αθήνα

Ο πιο γλυκός, αφράτος λόγος να αγαπήσεις λίγο παραπάνω το φθινόπωρο και πού θα τον βρεις στην Αθήνα.

The C - Beach Restaurant: Degustation dinner στην παραλία της Βούλας

Με άρωμα θάλασσας και εκλεκτά κρασιά, μία ιδιαίτερη νύχτα ετοιμάζεται στις 12 Σεπτεμβρίου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Τα 'Δώδεκα Πιάτα' του Παύλου Κυριάκη τώρα και στο Σύνταγμα

Δεύτερο πόστο στο κέντρο της Αθήνας για τη δημοφιλή ταβέρνα του βραβευμένου σεφ, με ίδιο κόνσεπτ αλλά διαφορετικό μενού.