"Varoulko Seaside": Γιορτές με γεύση θαλασσινής φινέτσας

Varo​​​​​​​ulko Seaside

Μ ετρώντας πια πάνω από τρεις δεκαετίες στον χάρτη της υψηλής γαστρονομίας, το πολυβραβευμένο "Varoulko Seaside" επιβεβαιώνει για άλλη μία χρονιά τη θέση του στην κορυφή, και μας καλεί να περάσουμε τις γιορτές στην ατμοσφαιρική του σάλα, κάτω απ’ τη λάμψη του Χρυσού Σκούφου, αλλά και του αστεριού Michelin.

Varoulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος

Με θερμό οικοδεσπότη τον σεφ-ιδιοκτήτη Λευτέρη Λαζάρου, και με τον σεφ Κομνηνό Μουφλουζέλη να κρατά την μπαγκέτα του μαέστρου στην κουζίνα, αλλά και τις γιορτινές δημιουργίες του pastry chef Θεόδωρου Μωυσίδη είναι πόλος έλξης για τις λαμπερές βραδιές των Χριστουγέννων και της παραμονής Πρωτοχρονιάς, προσφέροντας δύο ειδικά σχεδιασμένα μενού, που θα δώσουν στα γιορτινά μας δείπνα ιδιαίτερη φινέτσα.

Varo​​​​​​​ulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος

Φυσικά, το "Varoulko Seaside" παραμένει ιδανικός προορισμός για όλο το χειμώνα, με νέες εμπνευσμένες δημιουργίες.

Varo​​​​​​​ulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος

Varo​​​​​​​ulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος
​​​​​​​

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο, 2105228400, varoulko.gr, @varoulkoseaside

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ιταλική κουζίνα με ανατρεπτική ματιά στο νέο εστιατόριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης

Στην πλέον δημοφιλή πλατεία του ιστορικού κέντρου, το 'Brera' έχει μιλανέζικο αέρα και πολυπρόσωπη νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
23/10/2025

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.