"Varoulko Seaside": Γιορτές με γεύση θαλασσινής φινέτσας

Varo​​​​​​​ulko Seaside

Μ ετρώντας πια πάνω από τρεις δεκαετίες στον χάρτη της υψηλής γαστρονομίας, το πολυβραβευμένο "Varoulko Seaside" επιβεβαιώνει για άλλη μία χρονιά τη θέση του στην κορυφή, και μας καλεί να περάσουμε τις γιορτές στην ατμοσφαιρική του σάλα, κάτω απ’ τη λάμψη του Χρυσού Σκούφου, αλλά και του αστεριού Michelin.

Varoulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος

Με θερμό οικοδεσπότη τον σεφ-ιδιοκτήτη Λευτέρη Λαζάρου, και με τον σεφ Κομνηνό Μουφλουζέλη να κρατά την μπαγκέτα του μαέστρου στην κουζίνα, αλλά και τις γιορτινές δημιουργίες του pastry chef Θεόδωρου Μωυσίδη είναι πόλος έλξης για τις λαμπερές βραδιές των Χριστουγέννων και της παραμονής Πρωτοχρονιάς, προσφέροντας δύο ειδικά σχεδιασμένα μενού, που θα δώσουν στα γιορτινά μας δείπνα ιδιαίτερη φινέτσα.

Varo​​​​​​​ulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος

Φυσικά, το "Varoulko Seaside" παραμένει ιδανικός προορισμός για όλο το χειμώνα, με νέες εμπνευσμένες δημιουργίες.

Varo​​​​​​​ulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος

Varo​​​​​​​ulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος
​​​​​​​

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο, 2105228400, varoulko.gr, @varoulkoseaside

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
11/12/2025

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.