"Da Bruno": Γιορτές αλά ιταλικά

Da Bruno

Γιορτινός ιταλιάνικος αέρας φυσά και στη διαχρονική τρατορία του Δημήτρη Τσουκάρη που, πλησιάζοντας την τέταρτη δεκαετία λειτουργίας του, τιμά σταθερά με φρέσκια ματιά την κουζίνα της Μπότας. Για τον πιο εορταστικό μήνα του χρόνου, στο παλμαρέ των εκδηλώσεων του "Da Bruno" τον πρώτο λόγο έχουν ειδικά μενού με φίνες σπεσιαλιτέ και ταίρι επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού και του ιταλικού αμπελώνα.

Da Bruno
© Γιώργος Βουρσούκης

Στην όμορφα στολισμένη σάλα, εκλεκτοί προσκεκλημένοι sommeliers και chefs αλλά και ο οινοχόος Γιάννης Πανταζής θα ετοιμάσουν value for money γευστικές εμπειρίες, συστήνοντάς μας οινοποιεία και πιάτα με εποχικό άρωμα, όπως οι παπαρδέλες με αγριογούρουνο, η πρασόσουπα βελουτέ με λευκή τρούφα, τα λαζάνια με ραγού μοσχαράκι, κάστανο και ρόδι και η σαλάτα με φιλέτο καπνιστής πάπιας και λευκής τρούφας.

Da Bruno
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αυθεντικό panettone από την Ιταλία θα είναι διαθέσιμο προς πώληση, ενώ στο μενού εποχής η λευκή τρούφα είναι τον Δεκέμβριο η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

Da Bruno
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο, 2109818959, dabruno.gr, Da Bruno, @da_bruno_ristorante

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
11/12/2025

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.