"Villa Grigio": Η (γιορτινή) κουλτούρα του απεριτίφ

Villa Grigio © Γιώργος Βουρσούκης

Το αγαπημένο spot στο Παλαιό Φάληρο τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το Negroni και φημίζεται γι’ αυτό. Φορώντας λοιπόν τα γιορτινά του, συνεχίζει να τιμά το δημοφιλέστερο ίσως απεριτίφ όλων των εποχών, σερβίροντάς το στην κλασική εκδοχή του, αλλά και σε τρεις ακόμα παραλλαγές.

Villa Grigio
© Γιώργος Βουρσούκης

Η λίστα των κοκτέιλ έχει ενδιαφέρουσες εορταστικές προσθήκες, όπως το Red Temptation με τζιν, χειροποίητο βερμούτ και κράνμπερις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στην μπάρα, ενώ θα βρείτε και μια σύντομη οινική λίστα με 35 αξιόλογες προτάσεις, 15 από τις οποίες σερβίρονται και στο ποτήρι.

Villa Grigio
© Γιώργος Βουρσούκης

Το bar food στέκεται στο ύψος των περιστάσεων με pinsa με τρούφα, πεκορίνο, ρόκα και παρμεζάνα, σαλάτα με ντοματίνια και μοτσαρέλα, tacos με ραγού από μοσχάρι, κρέμα αβοκάντο και κρέμα κατσικίσιου τυριού, πεντανόστιμο vegan hot dog, καθώς και gluten free προτάσεις. Τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα σερβίρεται brunch, ενώ το απόγευμα θα σας περιμένουν ξεχωριστές γιορτινές εκδηλώσεις, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Villa Grigio
© Γιώργος Βουρσούκης

Αγίου Αλεξάνδρου 46, Παλαιό Φάληρο, 2109812080, villagrigio46.gr, Villa Grigio 46, villagrigio46

Περισσότερες πληροφορίες

Villa Grigio 46

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Antonius Caviar μας ξαναμαθαίνει όσα ξέρουμε για το χαβιάρι

Το ξέρατε ότι μια πινελιά χαβιάρι μπορεί να απογειώσει ένα αυγό ποσέ πάνω σε σπαράγγια ή να κάνει έναν ατρεπτικά ταιριαστό συνδυασμό με τη μπανάνα;

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2025

La Suite Lounge

Ο νέος executive chef του "St. George Lycabettus" Στέφανος Παπανικολάου παρουσιάζει τα πρώτα δείγματα μιας μαγειρικής γραφής που έχει ενδιαφέρον και τα φόντα να εξελιχθεί στο μέλλον.

Το Kaliya σε μια νέα, νόστιμη εποχή

Το βραβευμένο εστιατόριο της Σαντορίνης πατά σε σταθερή βάση και τοπική παραγωγή, με βαθύ σεβασμό στην ελληνική κουζίνα που εμπλουτίζεται με παγκόσμιες επιρροές.

Τα αγαπημένα εστιατόρια της Δάφνης Καραβοκύρη

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.

Che: Τι γεύση μας αφήνει ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια του Πειραιά;

Αναλαμβάνοντας εκ νέου την επιμέλεια της κουζίνας, ο Θάνος Στασινός επιχειρεί ένα πάντρεμα των νοτιοαμερικάνικων και ασιατικών γεύσεων που αγαπά και γνωρίζει σε βάθος.

Πάσχα στην Αθήνα: Επιχείρηση Μαγειρίτσα

Πού και πώς θα απολαύσεις την παραδοσιακή αχνιστή λιχουδιά του Μεγάλου Σαββάτου.