'Oh! Dio', στο Θησείο για ένα wine bar σχεδόν... θεϊκό

To wine bar Oh! Dio στο Θησείο

Σε ένα από τα πιο προνομιακά όσο και αντιπροσωπευτικά σημεία της Αθήνας, στο Θησείο και εκεί όπου άλλοτε στεγαζόταν το Ωδείο Athenaeum Μαρία Κάλλας, το 'Oh! Dio' συστήνεται εδώ και λίγο καιρό σαν μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στο πεδίο των wine bar restaurants της πόλης.

Η Φωτεινή Παντζιά του 'By The Glass' και ο Άγγελος Δαμουλιάνος του botilia.gr ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας έναν χώρο για κάθε στιγμή της ημέρας, γεμάτο ιστορία, τέχνη και γαστρονομία.

To wine bar Oh! Dio στο Θησείο 1

Η αγάπη, το πάθος και το μεράκι του ολόφρεσκου wine bar restaurant περνά σε κάθε πτυχή του χώρου και των μενού του, που παράλληλα και συμπληρωματικά προσφέρουν μία εμπειρία που ξεπερνά τα συνηθισμένα στο σύμπαν της γεύσης.

Το κρασί μπαίνει σε πρώτο πλάνο, με τους ιδιοκτήτες να αποφασίζουν να μην καταπιεστούν προτείνοντας μια διπλή οινική λίστα -της Φωτεινής και του Άγγελου- που συμπαθεί πολύ τον ελληνικό αμπελώνα, δίχως όμως να περιορίζεται εκεί.

To wine bar Oh! Dio στο Θησείο 2

To wine bar Oh! Dio στο Θησείο 3

Δίπλα στο κρασί, στέκεται μία ευρηματική ελληνική κουζίνα με πιάτα που τιμούν τόσο τη γευστική παράδοση της χώρας μας όσο και τα μοντέρνα μεσογειακά πρότυπα.

Όλα αυτά, υπό το βλέμμα της εμβληματικής φυσιογνωμίας της Μαρίας Κάλλας, που σε μία σε εμπνευσμένη απόδοση επιτηρεί τα πάντα δίπλα από το μπαρ, αποπνέοντας Ελλάδα και παγκόσμιο πρεστίζ.

Info: Αδριανού 3, Θησείο, τηλ. 210 3213170

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
12/12/2025

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Θamon Contemporary Restaurant": Πώς λένε τη μπιστρονομία στα ηπειρώτικα;

Στο καλοστημένο μπιστρό του Θανάση Τάσσου στα Γιάννενα η ηπειρώτικη κουζίνα τιμάται όπως της αρμόζει.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.