Ο γλυκός επίλογος των Top Notch είχε τη σφραγίδα της Bridor

Η κορυφαία εταιρεία premium αρτοσκευασμάτων έκλεισε τους εορτασμούς για τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων με γλυκιά γαλλική φινέτσα.

Bridor

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για την Bridor, την ηγέτιδα εταιρεία παραγωγής στον χώρο των premium κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων. Εδώ και 30 χρόνια καταφέρνει να συνδυάζει μοναδικά την τεχνογνωσία της αρτοποιίας με την βιομηχανική παραγωγή προσφέροντας, σε περισσότερες από 100 χώρες, περισσότερους από 500.000 τόνους προϊόντων υψηλής ποιότητας, οι οποίοι  παράγονται από 3.500 υπαλλήλους στα 9 εργοστάσια  της εταιρείας.

Την ίδια στιγμή, η ποιότητα παραμένει απαρέγκλιτα στην καρδιά της διαδικασίας διαφοροποιώντας την Bridor από τον ανταγωνισμό και οδηγώντας την σε σημαντικές διακρίσεις και χρυσά βραβεία. Η παραγωγή βασίζεται στις άψογες πρώτες ύλες που επιλέγονται σχολαστικά (άλευρα από αλευρόμυλους σε κοντινή απόσταση από τα εργοστάσια, αβγά από κότες ελευθέρας βοσκής, προζύμια δικής της παραγωγής, βούτυρα Π.Ο.Π.), οι έλεγχοι για την προέλευση και την ιχνηλασιμότητα είναι συνεχείς και αυστηροί, οι επενδύσεις στο κομμάτι Έρευνας και Ανάπτυξης μεγάλες και σημαντικές σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν και η Bridor είναι γέννημα-θρέμμα της Γαλλίας, τα περίπου 100 διαφορετικά προϊόντα της είναι εμπνευσμένα όχι μόνο από την γαλλική αλλά και την παγκόσμια κουλτούρα της αρτοποιίας.

Bridor

Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, που από το 2012 αποκαλύπτουν τη γλυκιά πλευρά της Bridor και διαρκώς εξελίσσονται, με αποκορύφωμα τη συνεργασία με τον εμβληματικό οίκο Pierre Hermé Paris, με τον οποίο έχουν αναπτύξει μια μοναδική γκάμα δημιουργιών από εξαιρετική πρώτη ύλη. Στη λαμπερή βραδιά απονομής των Top Notch που έκλεισε την εορταστική περίοδο για τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων, η Bridor χάρισε τον τέλειο γλυκό επίλογο με έναν πύργο-πειρασμό από γλυκά πολύχρωμα macaron που ενθουσίασε τους καλεσμένους. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.