Η ΔΕΗ άναψε τους προβολείς για τη μεγάλη γιορτή των Χρυσών Σκούφων

Η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας χάρισε ξεχωριστή λάμψη στην επετειακή απονομή των κορυφαίων γαστρονονικών βραβείων της Ελλάδας.

ΔΕΗ

Η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα βρίσκεται από το 1950 δίπλα σε εκατομμύρια καταναλωτές, έχοντας ταυτόχρονα το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, την διαρκή εξέλιξη και την αριστεία. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην βρεθεί πλάι στον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό της χώρας, που κι εκείνος αναζητά και επιβραβεύει τους καλύτερους των καλύτερων αλλά και όσους μάχονται δημιουργικά για την εξέλιξη του γαστρονομικού πεδίου της Ελλάδας. 

Επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς τον εαυτό της προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης που απαιτεί η σύγχρονη εποχή, η ΔΕΗ προχωρά σε σημαντικές ενέργειες όπως η απo-ανθρακοποίηση μέσω της απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων, εστιάζει στον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω της εφαρμογής νέων τεχνολογιών αλλά και επιδιώκει ευκαιρίες ανάπτυξης τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο.  

ΔΕΗ

Μαζί με τους Χρυσούς Σκούφους, που συμπλήρωσαν φέτος 30 χρόνια γαστρονομικής πρωτοπορίας, άναψε δυναμικά τους προβολείς της και φώτισε όλους εκείνους τους ανθρώπους που εργάζονται αδιάκοπα για την επόμενη ημέρα της ελληνικής γεύσης. Έτσι, η βραδιά της επετειακής φετινής απονομής είχε κατά γενική ομολογία μια ξεχωριστή λάμψη, μένοντας χαραγμένη στη μνήμη όσων την έζησαν. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.