Η The Mart χάρισε πλούσια γεύση στους Χρυσούς Σκούφους

Τα πλέον premium και φρέσκα προϊόντα της γνωστής εταιρείας απογείωσαν τη γεύση της 30ης απονομής των Χρυσών Σκούφων και των Top Notch.

The Mart

Μια εταιρεία-leader στον κλάδο του ελληνικού χονδρεμπορίου, με απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό, ευαισθησία και πελατοκεντρική φιλοσοφία, είναι η The Mart που βρίσκεται από το 1992 πλάι στους επαγγελματίες της εστίασης. Από φέτος συμπορεύτηκε με τους Χρυσούς Σκούφους, σε μια άκρως σημαντική χρονιά για τον εμβληματικό θεσμό της ελληνικής γαστρονομίας καθώς γιόρτασε τα 30 του χρόνια. 

The Mart

Η επετειακή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε όπως πάντα στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία" φώτισε ποικιλοτρόπως την πλούσια πορεία του θεσμού και κορυφώθηκε με ένα εξαιρετικό gala dinner. Τα πλέον premium και φρέσκα προϊόντα της The Mart, για τα οποία εφαρμόζονται τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα ποιότητας και ασφάλειας, συνάντησαν το ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των βραβευμένων και επιδραστικών guest chef της βραδιάς, χαρίζοντας της γαστρονομική επίγευση διαρκείας.

The Mart

Οι εορτασμοί της μεγάλης επετείου των Χρυσών Σκούφων έφτασαν στο λαμπερό τους φινάλε, με ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο ξενοδοχείο "Grand Hyatt Athens κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκαν επίσης οι τιμητικές διακρίσεις Top Notch. Λίγο αργότερα, τη σκυτάλη παρέλαβαν βραβευμένοι σεφ της χρονιάς, οι οποίοι πρότειναν δημιουργικές μικρές μπουκιές, επιλέγοντας και πάλι υψηλής ποιότητας προϊόντα από τη The Mart.  
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.