Η Nespresso γιόρτασε τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων με σπάνιους καφέ-θησαυρούς

Εκλεκτοί καφέδες από τις premium σειρές Reviving Origins και Exclusive Selection έκαναν το ντεμπούτο τους στην κορυφαία στιγμή της ελληνικής γαστρονομίας.

Nespresso

Αποτελεί μακρόχρονη παράδοση πλέον το κλείσιμο κάθε λαμπερού diner de gala των Χρυσών Σκούφων με έναν εκλεκτό καφέ της Nespresso Professional που πρωτοπαρουσιάζεται στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας. Φέτος μάλιστα που ο εμβληματικός θεσμός του αθηνοράματος συμπλήρωσε τα 30 του χρόνια, η εταιρεία παρουσίασε τα πλέον εκλεκτά της χαρμάνια τόσο στην επετειακή απονομή των Χρυσών Σκούφων όσο και στην σπέσιαλ βραδιά ανακοίνωσης των Top Notch που ακολούθησε. 

Nespresso

Έτσι, αμέσως μετά το εξαιρετικό μενού που μαγείρεψε η αφρόκρεμα των επιδραστικότερων σεφ της Ελλάδας για την τριακοστή απονομή, ήταν η σειρά του Congo Organic να ξεκινήσει το ταξίδι του στον κόσμο της γαστρονομίας. Ένας απαλός οργανικός καφές, με νότες ψημένων δημητριακών, αρώματα ξηρών καρπών και ήπια φρουτώδη γεύση, ο οποίος δίνει premium χαρακτήρα σε κάθε γεύμα και εγκαινιάζει μάλιστα την πρώτη ποικιλία Reviving Origins της Nespresso Professional, μέσω της οποίας επιχειρείται η αναβίωση ποικιλιών που έχουν σχεδόν χαθεί.

Nespresso

Στο ειδικό espresso bar που στήθηκε για την απονομή των Top Notch, πάλι, η εταιρεία λάνσαρε τον Galapagos από την premium σειρά Exclusive Selection που εκφράζει άγνωστα και ανεξερεύνητα terroir από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για έναν απαλό καφέ με γλυκές νότες από δημητριακά και μπισκότο που αφηγείται μοναδικά την ιστορία του και έμεινε αξέχαστος στους προσκεκλημένους της βραδιάς, όπως άλλωστε και τα signature coffee cocktails της Nespresso Professional με passion fruit και φράουλα που απογείωσαν την εορταστική ατμόσφαιρα.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.