Η Νο1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, παραμένοντας πιστή στην αγάπη της για τη γαστρονομία, υποστήριξε σθεναρά και με μεγάλη θέρμη τον θεσμό των Χρύσων Σκούφων που φέτος συμπλήρωσαν τα τριάντα τους χρόνια. Όπως ακριβώς η γαστρονομία, έτσι και η παραγωγή μιας Kaiser είναι και αυτή μια μορφή τέχνης που προϋποθέτει τον αρμονικό συνδυασμό των πιο ποιοτικών υλικών μέσα από πέντε εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τρεις προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου.
Η μεστή και ιδιαίτερα ξεχωριστή της γεύση συνόδευσε άψογα τόσο την ανακοίνωση του Βραβείου Κοινού για το 2023 όσο και τις δημιουργίες του dîner de gala της φετινής απονομής που είχε επετειακό χαρακτήρα και μαγειρεύτηκε αυτοπροσώπως από μια πλειάδα επιδραστικών Ελλήνων σεφ στο εμβληματικό ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία". Το γευστικό σερί ξεκίνησε με μια εξαιρετική τριπλέτα δημιουργικών σνακ που περιελάμβανε ντελικάτο αφρό φέτας, κρέμα ντομάτας και γλυκοξιδάτες ελιές μαζί με ωραίο προζυμένιο ψωμί, και ξεχείλιζε από τα μοναδικά αρώματα της χώρας μας.
Πλάι τους, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της βραδιάς χάρηκαν την χαρακτηριστική πικράδα της Kaiser Pilsner, η οποία δεν έλειψε ασφαλώς ούτε από το λαμπερό γαστρονομικό πάρτυ για την ανακοίνωση των Top Notch που έλαβε χώρα ύστερα από λίγες ημέρες στο "Grand Hyatt Athens". Η βραδιά ολοκλήρωσε με τον πλέον ιδανικό τρόπο την εορταστική περίοδο για τα τριάντα χρόνια των Χρυσών Σκούφων και η κορυφαία μπύρα έρεε άφθονη στο ειδικό bar που κοσμούσε τον χώρο της απονομής.