Η Νο1 Pilsner της Ελλάδας στα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων

Η Kaiser έφερε την κορυφαία μπύρα της στη γιορτή του κορυφαίου θεσμού της Ελλάδας αλλά και στα Top Notch.

Kaiser

Η Νο1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, παραμένοντας πιστή στην αγάπη της για τη γαστρονομία, υποστήριξε σθεναρά και με μεγάλη θέρμη τον θεσμό των Χρύσων Σκούφων που φέτος συμπλήρωσαν τα τριάντα τους χρόνια. Όπως ακριβώς η γαστρονομία, έτσι και η παραγωγή μιας Kaiser είναι και αυτή μια μορφή τέχνης που προϋποθέτει τον αρμονικό συνδυασμό των πιο ποιοτικών υλικών μέσα από πέντε εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τρεις προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου. 

Kaiser

Η μεστή και ιδιαίτερα ξεχωριστή της γεύση συνόδευσε άψογα τόσο την ανακοίνωση του Βραβείου Κοινού για το 2023 όσο και τις δημιουργίες του dîner de gala της φετινής απονομής που είχε επετειακό χαρακτήρα και μαγειρεύτηκε αυτοπροσώπως από μια πλειάδα επιδραστικών Ελλήνων σεφ στο εμβληματικό ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία". Το γευστικό σερί ξεκίνησε με μια εξαιρετική τριπλέτα δημιουργικών σνακ που περιελάμβανε ντελικάτο αφρό φέτας, κρέμα ντομάτας και γλυκοξιδάτες ελιές μαζί με ωραίο προζυμένιο ψωμί, και ξεχείλιζε από τα μοναδικά αρώματα της χώρας μας. 

kaiser

Πλάι τους, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της βραδιάς χάρηκαν την χαρακτηριστική πικράδα της Kaiser Pilsner, η οποία δεν έλειψε ασφαλώς ούτε από το λαμπερό γαστρονομικό πάρτυ για την ανακοίνωση των Top Notch που έλαβε χώρα ύστερα από λίγες ημέρες στο "Grand Hyatt Athens". Η βραδιά ολοκλήρωσε με τον πλέον ιδανικό τρόπο την εορταστική περίοδο για τα τριάντα χρόνια των Χρυσών Σκούφων και η κορυφαία μπύρα έρεε άφθονη στο ειδικό bar που κοσμούσε τον χώρο της απονομής. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.