Δύο γαστρονομικά νερά για τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων

Τα S.Pellegrino και Acqua Panna χάρισαν φινετσάτη δροσιά στην επετειακή χρονιά του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της χώρας.

S.Pellegrino

Κάθε μεγάλη γαστρονομική γιορτή του αθηνοράματος έχει την εξαιρετική δροσιά που της χαρίζει το ασυναγώνιστο ντουέτο που φτιάχνουν το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό των Ιταλικών Άλπεων S.Pellegrino και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης Acqua Panna. Ειδικά μάλιστα φέτος που ο εμβληματικός θεσμός των Χρυσών Σκούφων γιόρτασε τα 30 του χρόνια, βρέθηκαν και πάλι δίπλα του ως χορηγοί σε δύο εξαιρετικές βραδιές και απέδειξαν περίτρανα τη βαθιά σχέση που έχουν συνάψει με τον κόσμο της γαστρονομίας. 

S.Pellegrino

Η πρώτη ήταν ασφαλώς η τριακοστή απονομή των κορυφαίων εστιατορίων της Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε όπως πάντα στο λαμπερό περιβάλλον του ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία" και ήταν μια βραδιά που ξεχείλιζε από συναίσθημα και συγκίνηση για την οποία μαγείρεψαν οι επιδραστικότεροι σεφ της Ελλάδας. Τα μοναδικά fine dining waters δεν θα μπορούσαν ασφαλώς να λείπουν από μια τόσο ξεχωριστή περίσταση, χαρίζοντας τη γαστρονομική τους δροσιά στους προσκεκλημένους της απονομής ήδη από το ξεκίνημα της. 

pellegrino

Το ίδιο συνέβη όμως και στην απονομή των Top Notch που ακολούθησε λίγες ημέρες μετά στους εντυπωσιακούς χώρους του ξενοδοχείου "Grand Hyatt Athens". Η βραδιά που επισφράγισε τους εορτασμούς αυτής της σημαντικής επετείου του θεσμού εξελίχθηκε σε ένα γαστρονομικό πάρτυ που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο στους εκλεκτούς προσκεκλημένους που το έζησαν, έχοντας πλάι του τις εκλεπτυσμένες φυσαλίδες του S.Pellegrino και τη βελούδινη γεύση του Acqua Panna. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.