Antigone Economides Ceramics: Ένα bazaar με ξεχωριστό dinnerware

Η Αντιγόνη Οικονομίδου ανοίγει για πρώτη φορά το studio της στο κοινό.

Antigone Economides Ceramics @antigone_ceramics

Η Αντιγόνη Οικονομίδου δεν είναι άγνωστη στα εστιατορικά δρώμενα της πόλης, καθώς δημιουργεί bespoke σκεύη και πιάτα, πολλά από τα οποία συναντάς σε μερικά από τα πιο δημοφιλή τραπέζια της Αθήνας (έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με CTC, Aleria, Me kolonaki, Okio, In love again, The Clumsies, The makers, Hams & Clams).

Antigone Economides Ceramics 1
@antigone_ceramics

Η interior designer Αντιγόνη Οικονομίδου θεωρούσε ανέκαθεν πως η γαστρονομία με την κεραμική είναι δύο στενά συνδεδεμένες τέχνες, κι έτσι το 2019 ξεκίνησε μαθήματα κεραμικής, με αρχικό στόχο να δημιουργήσει αποκλειστικά και μόνο πιάτα για εστιατόρια.

Μετά την πρώτη της συνεργασία με το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin CTC, έφτιαξε το δικό της στούντιο και έκτοτε, μέχρι σήμερα, συνεργάζεται τόσο με εστιατόρια αλλά και με ιδιώτες, σε ολοκληρωμένες παραγγελίες (σερβίτσια).

Antigone Economides Ceramics 11
@antigone_ceramics

Antigone Economides Ceramics 12
@antigone_ceramics

Το στούντιο των Antigone Economides Ceramics ανοίγει για πρώτη φορά στο κοινό για δύο ημέρες (Παρασκευή 29/09 και Σάββατο 30/09), σε ένα bazaar για φίλους ή όσους νιώθουν τέτοιοι.


Info

Δεινοκράτους 10, Αθήνα
Παρασκευή 29/09 - 18.00-21.00
Σάββατο 30/09 - 11.00-14.00

www.antigoneceramics.com

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.