Μεγάλος διαγωνισμός από το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ: Οινόφιλοι με Πιστοποίηση

12 νικητές κερδίζουν το Νο.1 εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο κρασί παγκοσμίως.

ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ

Γνώση, δεξιότητες και μία διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση στο κρασί, είναι το δώρο που προσφέρει η ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στους επισκέπτες του Κτήματος στη Νάουσα μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό που ξεκινά στο μήνα του τρύγου. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και για 12 εβδομάδες, ένας τυχερός κάθε εβδομάδα, θα κερδίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα WSET Επίπεδο 1 στο Κρασί,σε συνεργασία με το WSPC - το παλαιότερο, μεγαλύτερο και πλέον έγκριτο σχολείο κρασιού, αποσταγμάτων και οινοχοϊας της Ελλάδας - που έχει πετύχει να καθιερώσει την χώρα μας ανάμεσα στα πιο σημαντικά κέντρα πιστοποιημένης οινικής εκπαίδευσης για οινόφιλους και επαγγελματίες στην Ευρώπη.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με τη συμπλήρωση μιας ειδικής φόρμας που θα διατίθεται στο Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στη Νάουσα, ενώ η ανάδειξη του διαφορετικού νικητή, κάθε εβδομάδα, θα γίνεται κατόπιν κλήρωσης.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει την καλύτερη εισαγωγή στον κόσμο του κρασιού, με έναν συνδυασμό γνώσης για τον διεθνή και ελληνικό αμπελώνα και τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού από το αμπέλι στο οινοποιείο, και ανάπτυξης δεξιοτήτων στη γευσιγνωσία.

Την ίδια στιγμή, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συνδυασμό κρασιού και φαγητού, κάτι που συμβαίνει και στο Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στη Νάουσα. Η κουζίνα του εστιατορίου με την επιμέλεια της βραβευμένης Chef Κυριακής Φωτοπούλου εμπνέεται από τη μεγάλη οινική παράδοση του τόπου, την ιστορία, τις παραδόσεις και τα προϊόντα του, ενώ στην ατζέντα εκδηλώσεων βρίσκονται θεματικές γευσιγνωσίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Onuki': Το πρώτο εστιατόριο του 'The Ilisian' είναι εδώ

Με επικεφαλής τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο σεφ, Σταμάτη Σκριάπα, το εν λόγω σποτ παρουσιάζει μία sui generis ιαπωνική κουζίνα, γαρνιρισμένη με μυστήριο και κοσμοπολιτισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/12/2025

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Τα Taco Bell πάνε και Πανόρμου

Από την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025, το νέο κατάστημα στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 73 ξεκινά τη λειτουργία του, φέρνοντας την αναγνωρίσιμη αισθητική και το μενού του brand σε μία ακόμη γειτονιά της πόλης.

Sunday Brunch στο "ORA": Η πιο εκλεπτυσμένη Κυριακάτικη συνήθεια της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Στο "One&Only Aesthesis", εκεί όπου η θάλασσα γίνεται καμβάς πολυτέλειας, οι Κυριακές αποκτούν δικό τους ρυθμό.

"Focal": Ρεβεγιόν με φόντο την Ακρόπολη

Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το κομψό rooftop εστιατόριο του ριζικά ανανεωμένου ξενοδοχείου "Electra Rhythm Athens", του ομίλου "Electra Hotels and Resorts", ανοίγει τις πόρτες του προσφέροντας ραφιναρισμένες γεύσεις με τη φινέτσα που αρμόζει στο πνεύμα των ημερών.

Στο Libertine Drinkery ζει ο μικρόκοσμος μιας γειτονιάς

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι που μας μαθαίνει τι σημαίνει all-day φιλοξενία.

"Meliá Athens": Ρεβεγιόν με γαστρονομία πολλών αστέρων

Σε "Sky Lounge Rooftop Bar" του "Meliá Athens", ο πολυβραβευμένο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υπογράφει δύο εορταστικά μενού που υμνούν τη χειμερινή εποχή με γήινες πινελιές, γευστική φινέτσα και τεχνική αρτιότητα.