Μεγάλος διαγωνισμός από το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ: Οινόφιλοι με Πιστοποίηση

12 νικητές κερδίζουν το Νο.1 εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο κρασί παγκοσμίως.

ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ

Γνώση, δεξιότητες και μία διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση στο κρασί, είναι το δώρο που προσφέρει η ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στους επισκέπτες του Κτήματος στη Νάουσα μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό που ξεκινά στο μήνα του τρύγου. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και για 12 εβδομάδες, ένας τυχερός κάθε εβδομάδα, θα κερδίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα WSET Επίπεδο 1 στο Κρασί,σε συνεργασία με το WSPC - το παλαιότερο, μεγαλύτερο και πλέον έγκριτο σχολείο κρασιού, αποσταγμάτων και οινοχοϊας της Ελλάδας - που έχει πετύχει να καθιερώσει την χώρα μας ανάμεσα στα πιο σημαντικά κέντρα πιστοποιημένης οινικής εκπαίδευσης για οινόφιλους και επαγγελματίες στην Ευρώπη.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με τη συμπλήρωση μιας ειδικής φόρμας που θα διατίθεται στο Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στη Νάουσα, ενώ η ανάδειξη του διαφορετικού νικητή, κάθε εβδομάδα, θα γίνεται κατόπιν κλήρωσης.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει την καλύτερη εισαγωγή στον κόσμο του κρασιού, με έναν συνδυασμό γνώσης για τον διεθνή και ελληνικό αμπελώνα και τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού από το αμπέλι στο οινοποιείο, και ανάπτυξης δεξιοτήτων στη γευσιγνωσία.

Την ίδια στιγμή, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συνδυασμό κρασιού και φαγητού, κάτι που συμβαίνει και στο Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στη Νάουσα. Η κουζίνα του εστιατορίου με την επιμέλεια της βραβευμένης Chef Κυριακής Φωτοπούλου εμπνέεται από τη μεγάλη οινική παράδοση του τόπου, την ιστορία, τις παραδόσεις και τα προϊόντα του, ενώ στην ατζέντα εκδηλώσεων βρίσκονται θεματικές γευσιγνωσίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
09/05/2025

TwentyFive: Το εστιατόριο των Alec Peters & Γιώργου Τσούλη στο Μικρολίμανο

Το fine comfort steakhouse στον Πειραιά έκανε ντεμπούτο στα της εστίασης δρώμενα και ήδη συζητιέται.

Λένε πως στα Μελίσσια παίζει μια από τις καλύτερες σούβλες της Αθήνας

Σπεσιαλιτέ αφτιασίδωτες και κρεατικά που περνούν μαστόρικα πάνω από τις φλόγες φτάνουν στο τραπέζι, αχνιστά και λιμπιστικά.

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.