Μεγάλος διαγωνισμός από το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ: Οινόφιλοι με Πιστοποίηση

12 νικητές κερδίζουν το Νο.1 εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο κρασί παγκοσμίως.

ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ

Γνώση, δεξιότητες και μία διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση στο κρασί, είναι το δώρο που προσφέρει η ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στους επισκέπτες του Κτήματος στη Νάουσα μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό που ξεκινά στο μήνα του τρύγου. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και για 12 εβδομάδες, ένας τυχερός κάθε εβδομάδα, θα κερδίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα WSET Επίπεδο 1 στο Κρασί,σε συνεργασία με το WSPC - το παλαιότερο, μεγαλύτερο και πλέον έγκριτο σχολείο κρασιού, αποσταγμάτων και οινοχοϊας της Ελλάδας - που έχει πετύχει να καθιερώσει την χώρα μας ανάμεσα στα πιο σημαντικά κέντρα πιστοποιημένης οινικής εκπαίδευσης για οινόφιλους και επαγγελματίες στην Ευρώπη.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με τη συμπλήρωση μιας ειδικής φόρμας που θα διατίθεται στο Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στη Νάουσα, ενώ η ανάδειξη του διαφορετικού νικητή, κάθε εβδομάδα, θα γίνεται κατόπιν κλήρωσης.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει την καλύτερη εισαγωγή στον κόσμο του κρασιού, με έναν συνδυασμό γνώσης για τον διεθνή και ελληνικό αμπελώνα και τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού από το αμπέλι στο οινοποιείο, και ανάπτυξης δεξιοτήτων στη γευσιγνωσία.

Την ίδια στιγμή, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συνδυασμό κρασιού και φαγητού, κάτι που συμβαίνει και στο Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στη Νάουσα. Η κουζίνα του εστιατορίου με την επιμέλεια της βραβευμένης Chef Κυριακής Φωτοπούλου εμπνέεται από τη μεγάλη οινική παράδοση του τόπου, την ιστορία, τις παραδόσεις και τα προϊόντα του, ενώ στην ατζέντα εκδηλώσεων βρίσκονται θεματικές γευσιγνωσίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.